Jump to content
POLITISTI.ro

Contra-vizita medicala


dragosalex

Recommended Posts

Buna tuturor. Sa-mi fie scuzat acest post daca am gresit locatia sa sau daca s-a mai discutat dar nu am gasit un raspuns potrivit. As dori sa adresez o intrebare. Proba medicala se desfasoara doar in judetul de care apartine fiecare candidat sau se face o reevaluare a tuturor la Bucuresti, in cadrul Academiei? Si daca raspunsul este da, in ce consta aceasta proba medicala mai exact? Se respecta acolo toti pasii: analize de sange, oftalmologic etc, sau au ei incredere in dosare?

Multumesc

Link to comment

Proba medicala se desfasoara atat in judetele de domiciliu cat si in cadrul Academiei.In judet se face mai pe larg cu analize de sange,orl,oftalmologie,psihiatrie etc.In academie nu se mai fac analize de sange,este mai scurt,te verifica de platfus,iti asculta cu stetoscopul bataile inimii,te mai pune sa citesti ceva litere pe o planseta si cam atat cred.Daca vede ceva in neregula te trimite mai departe la o comisie de specialitate.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Vizita medicala-singura mea problema aici ar fi ca sunt cam slabut.Am 1,72-1,73 si doar 60 kg.Exista posibilitatea sa nu ma accepte pentru ca nu am suficienta greutate ?

Link to comment
  • 3 months later...

salutare.La aceasta contravizita se mai verifica si dantura?Din toata fisa medicala doar la dantura stau cam prost, dintii din fata sunt perfecti,doar ca am mai multe masele cariate. Stie cineva daca se verifica sua daca este un anume barem? stima

Link to comment

Eu am lipsa o masea si nu a zis nimeni nimica de unde pana unde a ajuns nebunia asta,este foarte rau cand multi isi dau cu parerea si nici macar nu au trecut printr-o vizita medicala"recenta" sunt convins k prin anul 2000 cautau nod in papura pentru k atuncia dadeau toti copii de bani gata si pilosi trebuia sa taie din cei "simpli" pentru a face loc,dar acuma nu se mai bat nu le mai convine salarile si munca depusa ,pe cei ca tine si ca mine ne fac sa ne punem intrebari si tot felul de nebuni, intradevar sa nu ai multe lipsuri sau sa ai o dantura plina de cari in rest e oki,eu iti spun k am dat vizita medicala in judet,sunt interesati sa nu ai ceva strict medical mai mult decat usor,vreo boala sau complicati la membre,coloana,sa ai simturile bune si pe mine mau descurajat multi cu complectari de genul,sunt aduse in detrimentul tau daca nu esti lamurit vezi k poti suna la scolile de politie si o sa te ajute cu informati ... in rest pregatestete bine.. 

  • Downvote 5
Link to comment

Bogdanbb, nu te supara ca iti zic dar nu esti in masura sa dai sfaturi la altii. Vad ca ai probleme mari cu gramatica. In legatura cu ceea ce ai afirmat despre ''copiii pilosi''....da-mi voie sa-ti spun ca vorbesti ca un baiat frustrat care n-a promovat examenul de admitere si care cauta tot felul de scuze puerile. Pune mana pe carte si apoi da sfaturi. Bafta ! :emo-yessir:

Edited by georgya
Link to comment

Vizita medicala am dato dar am renuntat ptr a termina facultatea... in doua luni am licenta,dupa care o sa ma straduiesc sa intru,ce tine de gramatica poate nu sunt perfect am de invatat,nu dau sfaturi!!! ii explic omului sa sti,eu am trecut prin vizita medicala anul trecut ,imi cer scuze ca am incercat sa ajut prin lucruri concludente prin care trecut acuma un an,incearca sa ajuti omul sau sa aduci argumente pro si contra nu analiza cat de corect scriu eu. multumesc pentru,bafta de la sfarsit.      BAIATUL FUSTRAT   

Edited by Bogdanbb
  • Downvote 2
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.