disgraziata Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 buna ziua.sunt majora iar parintii mei imi retin cartea de identitate ca sa nu pot retrage cu ajutorul ei bani dintr-un cont personal.este legal?pot sa fac plangere la politie pentru acest lucru?va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru BGeorge Posted January 9, 2013 Membru Share Posted January 9, 2013 (edited) Probabil au ei motive intemeiate pentru a te impiedica sa retragi bani din acel cont, gandeste si tu putin. Chiar daca esti majora, trebuie sa-ti asculti parintii. Indicat ar fi sa-ti rezolvi problema cu parintii tai acasa, nu pe la politie. Edited January 9, 2013 by BGeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 25tess Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Cele 10 porunci Dumnezeiesti: 5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant. Sunt convins ca parintii tai iti vor doar binele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dan Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 De ce nu te lasă să scoți acei bani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
disgraziata
buna ziua.sunt majora iar parintii mei imi retin cartea de identitate ca sa nu pot retrage cu ajutorul ei bani dintr-un cont personal.este legal?pot sa fac plangere la politie pentru acest lucru?va multumesc.
3 answers to this question
Recommended Posts