Jump to content
POLITISTI.ro

În ce condiţii beneficiază poliţiştii de concediu pentru studii


anda

Recommended Posts

A intampinat cineva probleme pana in prezent privind aprobarea cererii pentru concediu de studii ? Stiu ca nu prea are logica, insa e posibil sa se tina cont de frecventa la cursuri (daca esti student la ZI sau la FR) ?

Link to comment
  • Moderator

Concediu de studiu primești doar dacă ești la frecvență redusă. Dacă ești la zi, nu poți beneficia de acest concediu.

HOTĂRÂREA GUV. NR. 1578/2002 ,privind condiţiile în baza cărora poliţistul are dreptul la concedii de odihnă, concedii de studii şi învoiri plătite, concedii fără plată, bilete de odihnă, tratament şi recuperare

Art. 17. - (1) Poliţiştii beneficiază de concedii de studii numai pentru frecventarea primei instituţii de învăţământ superior de la dobândirea statutului de personal al Ministerului de Interne.

(2) Poliţiştii care urmează cursuri ale unor instituţii de învăţământ superior de stat sau particulare acreditate ori autorizate, de lungă sau scurtă durată, cursuri serale, cu frecvenţă redusă şi la distanţă, în condiţiile alin. (1), au dreptul la un concediu de studii plătit de 30 de zile calendaristice, acordat la cerere, integral sau fracţionat, în fiecare an universitar.

Discuții similare găsești și aici:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.