Jump to content
POLITISTI.ro

Suspectii pentru tentativa la omor din cartierul Vitan, cautati de politisti


Dan

Recommended Posts

Poliţia Română caută doi suspecţi care au încercat asasinarea unui cetăţean în cartierul Vitan din Bucureşti cu arme automate AKM. Pentru unul din agresori poliţiştii au realizat portretul robot:

  • vârsta aproximativ 40 ani
  • constituţie atletică
  • înălţime medie
  • calviţie pronunţată

post-335-0-46625600-1354273754_thumb.jpe

Posibil ca agresorul sau agresorii să se deplaseze cu un autoturism marca AUDI A4 sau A6. În fotografie portretul robot realizat de poliţişti. Rugăm orice cetăţean care observă persoana din fotografie să anunţe de îndată poliţiştii prin Serviciul de Urgenţă 112.

Nu interveniţi singuri, agresorul poate fi înarmat.

Vă mulţumim !

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
  • 2 months later...

Autorul tentativei de asasinat din cartierul Vitan, din București a fost prins în Moscova. Acesta este un cetățean din Republica Moldova. Se pare că suspectul a fost legat fără niciun dubiu de locul, data și ora comiterii faptei datorită probelor ADN. Suspectul a fost deja arestat preventiv de către autoritățile din Rusia și conform procedurilor comune de extrădare urmează să fie extrădat în România.

Felicităril polițiștilor români ! :good:

Edited by Dan
Link to comment

Cooperare internațională pentru prinderea unui urmărit internațional

Poliția Română a fost anunțată de către Interpol Moscova cu privire la reținerea cetățeanului moldovean P.Vitalie, de 33 de ani, urmărit internațional din data de 18 ianuarie a.c..

Acesta este suspectat de comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pe numele său Tribunalul București, Secția a II-A Penală, emițând, la data de 18.01.2013, mandat de arestare preventivă, mandat european de arestare și mandat de urmărire internațională.

Prin intermediul Biroului Național Interpol București din cadrul C.C.P.I.-I.G.P.R. acesta a fost dat în urmărire internațională, urmărirea fiind difuzată în toate cele 190 de state membre ale OIPC Interpol.

Pentru prinderea acestuia, Poliția Română a colaborat, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, cu Polițiile din Rusia, Italia, Moldova și Marea Britanie.

În fapt, acesta este suspectat că, la data de 26.11.2012, a executat mai multe focuri de armă cu pistolul mitralieră AK 47 asupra victimei I.M.– care îşi parca autoturismul în parcarea de reşedinţă – după care, observând că victima nu a decedat, a coborât din autoturism şi, folosind pistolul MAKAROV pe care îl avea asupra sa, a executat mai multe focuri de armă în direcţia victimei.

Pentru identificarea și localizarea acestuia, Poliția Română a pus la dispoziție resurse importante, atât din punct de vedere al structurilor specializate ale Poliției Române, respectiv Institutul Național de Criminalistică, Direcția Operațiuni Speciale, Direcția de Investigații Criminale, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate și Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, cât și a efectivelor implicate.

Autoritățile române au demarat procedurile judiciare pentru extrădarea suspectului.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.