Jump to content
POLITISTI.ro

Membrii forumului - Legendă privind grupurile de membri


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator

LEGENDĂ PRIVIND GRUPURILE DE MEMBRI ŞI UTILIZATORI

Grupul de membru este afişat în profilul fiecărui utilizator înregistrat, iar când navigaţi prin topic-uri (subiectele de discuţie) acesta apare imediat sub avatar, în partea stângă a paginii.
Întrucât mulţi dintre utilizatorii forumului nu ştiu şi pentru a evita unele confuzii inutile, vom enumera mai jos grupurile de membri ai forumului Politisti.ro.

  • Faza de validare - este utilizatorul care şi-a înregistrat cont de utilizator şi nu a validat adresa de mail, cât şi utilizatorul care a schimbat (modificat) adresa de mail şi nu a validat-o pe cea nouă. În această etapă utilizatorul nu poate accesa site-ul, fiindu-i afişată o pagină statică (nu poate posta şi nici nu poate trimite mesaje personale).
  • Musafir (Visitor) - este utilizatorul nou, care are mai puţin de 25 postări. Acesta NU are acces la toate secţiunile forumului, nu poate utiliza sistemul de status, nu poate să-şi adauge semnătură, nu poate acorda reputaţie, iar absolut toate postările sale necesită aprobarea unui moderator înainte de a fi publicate.
  • Utilizator (User) - este utilizatorul cu mai mult de 25 postări, care poate accesa toate secţiunile forumului (mai puţin aria privată a poliţiştilor), poate acorda reputaţie, nu poate descărca toate fişierele din bibliotecă şi doar în anumite secţiuni ale forumului (ex: discuţii profesionale) postările sale necesită aprobarea unui moderator înainte de a fi publicate.
  • Membru  (Membru)- este membru confirmat poliţist care are acces la aria privată rezervată doar poliţiştilor, poate accesa şi publica postări fără restricţii în toate secţiunile forumului, poate descărca toate fişierele din bibliotecă şi poate acorda reputaţie.
  • Interzis (Banned)- este membru exclus (îndepărtat) de pe acest site, care nu mai are acces la nicio secţiune a forumului.
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.