Jump to content
POLITISTI.ro

Administrator

Membrii forumului - Legendă privind grupurile de membri

Postare recomandată

Administrator

Membrii forumului - Legendă privind grupurile de membri/utilizatori

Grupul de membru este afişat în profilul fiecărui utilizator înregistrat, iar când navigaţi prin topic-uri (subiectele de discuţie) acesta apare imediat sub avatar, în partea stângă.
Întrucât mulţi dintre utilizatorii forumului nu ştiu şi pentru a evita unele confuzii inutile, voi enumera mai jos grupurile de membri ai forumului Politisti.ro.

  • Validare - este utilizatorul care şi-a înregistrat contul şi nu a validat adresa de mail, sau cel care a schimbat (modificat) adresa de mail şi nu a validat-o pe cea nouă. În această etapă utilizatorul nu poate posta şi nici nu poate trimite mesaje personale.
  • Musafir - este utilizatorul nou, care are mai puţin de 25 postări. Acesta NU are acces la toate secţiunile forumului, nu poate utiliza sistemul de status, nu poate să-şi pună semnătură, nu poate acorda reputaţie, iar absolut toate postările sale necesită aprobarea unui moderator înainte de a fi publicate.
  • Utilizator - este utilizatorul cu mai mult de 25 postări, care poate accesa toate secţiunile forumului (mai puţin aria privată a poliţiştilor), poate acorda reputaţie şi numai în anumite secţiuni ale forumului postările sale necesită aprobarea unui moderator înainte de a fi publicate.
  • +Membru - este membru confirmat poliţist care are acces la aria privată rezervată doar poliţiştilor, poate accesa şi publica postări fără restricţii în toate secţiunile forumului şi poate acorda reputaţie.
  • Interzis - este membru exclus (îndepărtat) de pe acest site, care nu mai are acces la nicio secţiune a forumului.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×
×
  • Create New...

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.