Jump to content
POLITISTI.ro

Radiere autoturism vandut "Prosteste"

Postare recomandată

Publicat

.....este vorba de o masina care am vandut-o, cu contract v/c, acum o perioada destul de lunga. Am vandut-o unuia in care am avut incredere, incredere care m-a tinut 2 ani de zile, aici adaugandu-se si putina comoditate din partea mea. in acesti 2 ani am fost dus cu zaharelul "mai lasa-ma te rog 1 luna si apoi vin si facem actele ca nu am bani acum" mi-au mai fost aruncati niste bani ca sa platesc impozitul. Acest proprietar a vandut masina mai departe varului lui care la amenintarile mele si de frica a nu avea o masina scoasa din circulatie, si zgarcindu-se la un extra 100 de E(cam atat trebuia sa cheltuiasca pt a trece masina pe numele lui si evident sa imi plateasca ce era de platit la primarie din urma)a vandut masina unui bisnitar, sau ceva de genul, care din ce am inteles de la vecini lui mai are o gramda de masini "fara acte". M-am hotarat sa ii iau numerele de pe masina si sa imi fac eu dreptate, dar am fost convins de sotie sa mergem in instanta (buna alegere). La judecatorie trebuie sa fiu prezent pe 23.11 iar cea ce nu am inteles, este cea ce va trebuii sa fac dupa ce, sper, am sa primesc un ordin judecatoresc favorabil mie. Adica ok, primesc o hartie cu care ma duc la inmatriculari.......si? o radiaza? si imi da o alta hartie. buun, dar masina e tot in circulatie pe unde o fi....masina aia blestemata, la cine o fi, poate aduna la amenzi si roviniete neplatite... Se va vedea in evidenta lor ca masina e scoasa din circulatie? magandesc ca da. Sau?.............Sunt confuz.....Va rog sa va dati o parere! Va multumesc anticipat!

Publicat (modificat)

Cu hartia de la instanta te duci la serviciul inmatriculari si acolo te lamuresc domnii/doamnele de la ghiseu ce trebuie sa faci in continuare:)

Modificat de Ziggye
Publicat

Daca iti faceai dreptate singur si luai placutele de pe masina riscai un dosar penal pentru furt. Ai procedat corect si ai mers la judecatorie. De aici ar trebui sa obtii o hotarare judecatoreasca privind radierea autoturismului din circulatie. Cu acest document mergi la primarie sa scoti din evidentele fiscale autoturismul dupa care mergi si la serviciul inmatriculari. Aceasta hotarare judecatoreasca iti va fi de folos daca vei primi acasa diferite amenzi de la CNADNR sau adrese de la politie. Teoretic noul proprietar al autoturismului are obligatia sa solicite autoritatii competente transcrierea transmiterii dreptului de proprietate asupra autoturismului in termen de 30 de zile. Daca nu face acest lucru iar tu obtii o hotarare judecatoreasca de radiere a autoturismului atunci incep problemele pentru el.

• Apreciez 2
Publicat

Ii sfatuiesc pe toti cei care isi vand autoturismele sa completeze rubrica special destinata de pe verso la certificatul de inmatriculare. Sa mentioneze acolo numele cumparatorului, data efectuarii tranzactiei si semnatura vanzatorului. Acest lucru ii va ajuta pe politistii rutieri in luarea masurilor legale fata de cei care nu solicita transcrierea transmiterii dreptului de proprietate in termenul legal.

Publicat

Da, am fost inspirat (de sotie)sa sun un politist in timp ce eram cu placutele in mana iar acesta m-a sfatuit sa nu fac aceasta greseala, asa ca le-am dus inapoi. Eram disperat....Hotararea judecatoreasca de radiere va fi definitiva?

Va multumesc amandurora!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.