Jump to content
POLITISTI.ro

Premiera in Politia Romana- o femeie este numita inspector sef al IPJ Maramures


Dan

Recommended Posts

sursa flux de știri al M.A.I.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a participat astăzi, 1 noiembrie, la Baia Mare, la ceremonia de împuternicire în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a comisarului şef de poliţie Viorica Marincaş. Ministrul Mircea Duşa i-a urat succes în activitate noului inspector şef, subliniind faptul că în Poliţia Română lucrează foarte multe femei capabile şi este momentul ca acestora să le fie recunoscute calităţile manageriale. „Poate o femeie va şti să conducă destinele Poliţiei maramureşene mai bine decât un bărbat”, a adăugat ministrul Dușa.

Comisar şef Viorica Marincaş are o experienţă de aproximativ 25 de ani în poliţie, ocupând mai multe funcţii de conducere, printre care cea de prim adjunct al inspectorului şef al I.P.J. Maramureş, perioada 2001-2005, şi cea de adjunct al Şefului Poliţiei Municipiului Baia Mare, perioada 2005-2012.

Absolventă a Şcolii Militare de Ofiţeri, promoţia 1987, Viorica Marincaș este doctor în Ştiinţe Administrative şi a urmat mai multe cursuri de specializare, în ţară şi în străinătate.

post-335-0-16515800-1351783612_thumb.jpg

  • Upvote 4
Link to comment
  • Member

Inseamna ca zvonul cum ca, chestorul Ioan Pacurar inspector sef la IPJ Cluj pleaca iar in locul sau va veni chestorul Liviu Taut fost inspector sef la Maramures este posibil sa se adevereasca!

Edited by cipri83
Link to comment

Chestorul Liviu Taut e un om deosebit.E foarte corect si tine la colegii lui,dar din cate am inteles a primit ceva functie la MAI,deci nu stiu nimic de ipj cluj

  • Downvote 1
Link to comment
  • Member

Stiu ca este un om deosebit a fost inspector sef cand am fost la SM si mi-a fost si profesor de drept penal,si mi-ar place sa vina la CJ! :good:

Link to comment
  • Member

Chestorul Liviu Taut e un om deosebit.E foarte corect si tine la colegii lui,dar din cate am inteles a primit ceva functie la MAI,deci nu stiu nimic de ipj cluj

Maaama, stii cum?! Debordeaza de corectitudine. El si cu dubiosul celalalt cu care a facut echipa la Academie. Omul lui Igas, iar asta spune tot.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.