Jump to content
POLITISTI.ro

Propuneri privind unirea mai multor topicuri cu acelasi subiect

Postare recomandată

Publicat

Datorita faptului ca exista prea multe topicuri cu politia cocalara, poate ar fi bine sa le contopim in unul singur.Parca le dam prea mult atentie si le crestem cota discutand despre ei pe mai multe topicuri.

Parerea mea.

• Apreciez 3
  • Administrator
Publicat

Daca unim topicurile, firul discutiei se pierde si nu o sa se mai inteleaga nimic din ele. Cel mai bine, inchidem topicurile si pastram doar unul care sa trateze subiectul respectiv.

Astept propunerile voastre privind topicurile ce considerati ca trebuie inchise.

Publicat

Eu personal as considera ca ar trebui inchis in prima faza topicul "NOUA POLITIE LOCALA": deoarece este un topic nou deschis si priveste aceiasi problema ca aici: si aici

• Membru
Publicat (modificat)

Corect! Toate discutiile despre cocalarii astia ar trebuii inchise!

Forumul acesta este al politistilor si nu al slugilor primarilor ( nu ma refer la aceia care vor merge la politia locala din randul nostru)!

Modificat de eti
Publicat

Din RESPECT pentru POLITIA ROMANA, aceste topicuri ar trebui inchise ( toate fara excepcie ) .

Publicat (modificat)

:o :ner: Hai ca sunt comic ! in primul post am pus gresit C in loc de T), cand am vazut greseala si am modificat-o, apoi am scris iar gresit la X ( este langa S pe tastatura- ce sa-i fac :P )

Scuze ! Mersi pt. obs. ! Ai un +

Modificat de Eduard
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Sau poate un topic mare care sa contina topicurile existente deja cu cocalarii locali ?ca sa nu se piarda firul discutiilor?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.