Skip to content

Propuneri privind unirea mai multor topicuri cu acelasi subiect

Featured Replies

Datorita faptului ca exista prea multe topicuri cu politia cocalara, poate ar fi bine sa le contopim in unul singur.Parca le dam prea mult atentie si le crestem cota discutand despre ei pe mai multe topicuri.

Parerea mea.

nu numai a ta .. ;)

subscriu.. desi sunt niste teme distincte...

• Membru

sunt distincte numai ca toate cam au acelasi numitor comun.

Daca unim topicurile, firul discutiei se pierde si nu o sa se mai inteleaga nimic din ele. Cel mai bine, inchidem topicurile si pastram doar unul care sa trateze subiectul respectiv.

Astept propunerile voastre privind topicurile ce considerati ca trebuie inchise.

Eu personal as considera ca ar trebui inchis in prima faza topicul "NOUA POLITIE LOCALA": deoarece este un topic nou deschis si priveste aceiasi problema ca aici: si aici

• Membru

Corect! Toate discutiile despre cocalarii astia ar trebuii inchise!

Forumul acesta este al politistilor si nu al slugilor primarilor ( nu ma refer la aceia care vor merge la politia locala din randul nostru)!

Edited by eti

Din RESPECT pentru POLITIA ROMANA, aceste topicuri ar trebui inchise ( toate fara excepcie ) .

* esceptie

Edited by Eduard

• Moderator

*exceptie :clip:

:o :ner: Hai ca sunt comic ! in primul post am pus gresit C in loc de T), cand am vazut greseala si am modificat-o, apoi am scris iar gresit la X ( este langa S pe tastatura- ce sa-i fac :P )

Scuze ! Mersi pt. obs. ! Ai un +

Edited by Eduard

• Author

Sau poate un topic mare care sa contina topicurile existente deja cu cocalarii locali ?ca sa nu se piarda firul discutiilor?