Jump to content
POLITISTI.ro

Organizarea unei intalniri a membrilor acestui forum

Postare recomandată

Publicat

Propun ca macar odata pe an membrii acestui forum sa se intalneasca intr-o locatie stabilita de comun acord.

• Apreciez 2
Publicat

Subscriu. Desi este posibil ca multi sa nu putem veni din cauza banilor sau a programului, eu personal as face eforturi sa vin.

Este o idee excelenta sa reinoim traditia de pe forumul intranet, care s-a tinut cat de cat anual, cel putin pana cand Mask a hotarat sa plece "pe vesnicele plaiuri ale vanatorii"!

Din acel moment, exact cand ma hotarasem sa merg si eu, s-au rarit intrunirile....

Publicat (modificat)

E cam din scurt. O asemenea intalnire necesita o oarecare organizare si sa fie anuntata din timp. Uiti ca suntem politisti. Multi nu pot pleca de la munca asa pe nepusa masa. Locul intalnirii trebui sa fie situat cat mai aproape de centrul tarii (sau pe acolo pe undeva) pentru a oferi posibilitatea sa participe, cu costuri cat mai mici in bani si timp, colegilor de la Suceava, celor de la Oradea sau Constanta.

E cam peste mana sa vii de la Suceava la Baile Herculane.... nu?

Modificat de SandoKhan
  • Apreciez 2
Publicat

Atunci domnule Administrator poate initiati un public poll pentru a cere parerea membrilor cu privire la data si locatia unei eventuale intalniri? :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Nu trebuie sa ne grabim. Astfel de intalniri e bine sa le facem primavara sau toamna, pentru ca pe perioada verii cu siguranta multi sunt plecati in concediu, iar in plus, toamna si primavara preturile sunt mai mici fiind extrasezon, iar efortul financiar pentru un weekend nu va fi asa de mare.

Publicat

Tocmai de aceea Catalin eu sustin ideea initierii unui public poll. Astfel vom sti cu siguranta parerea majoritatii. Parerea mea. Desigur sunt deschis si alte idei. ;)

• Moderator
Publicat

copman, sondajul (poll-ul) despre care vorbesti poate fi initiat de oricare dintre noi, nu cred ca e neaparat nevoie sa-l deschida admin-ul. Nu?

• 3 ani mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Ba da, de ce nu. Din 2011 au existat întâlniri ale forumistilor în fiecare an, ba parcă să zic că într-un an ne-am văzut si de două ori, sper să nu gresesc. Anul trecut a fost una singură, la Brasov unde s-a comasat atât întâlnirea anuală cât si cupa politisti.ro

Publicat

M-as bucura daca s-ar organiza ceva anul asta. As veni cu placere :rolleyes:

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Ar fi frumos. Sper ca anul asta sa nu mai lipsesc.. :) Imi cam lipsiti.... 

• 1 an mai târziu...
  • Membru
Publicat

Deci pana la urma organizam o intalnire anul asta ?
Eu as putea in primul weekend din octombrie...7,8,9 pt ca sunt operat la genunchi si atunci voi fi recuperat si voi fi si in CO
Mi-ar placea la Brasov

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.