Jump to content
POLITISTI.ro

Organizarea unei intalniri a membrilor acestui forum


Recommended Posts

Subscriu. Desi este posibil ca multi sa nu putem veni din cauza banilor sau a programului, eu personal as face eforturi sa vin.

Este o idee excelenta sa reinoim traditia de pe forumul intranet, care s-a tinut cat de cat anual, cel putin pana cand Mask a hotarat sa plece "pe vesnicele plaiuri ale vanatorii"!

Din acel moment, exact cand ma hotarasem sa merg si eu, s-au rarit intrunirile....

Link to comment

E cam din scurt. O asemenea intalnire necesita o oarecare organizare si sa fie anuntata din timp. Uiti ca suntem politisti. Multi nu pot pleca de la munca asa pe nepusa masa. Locul intalnirii trebui sa fie situat cat mai aproape de centrul tarii (sau pe acolo pe undeva) pentru a oferi posibilitatea sa participe, cu costuri cat mai mici in bani si timp, colegilor de la Suceava, celor de la Oradea sau Constanta.

E cam peste mana sa vii de la Suceava la Baile Herculane.... nu?

Edited by SandoKhan
 • Upvote 2
Link to comment

Atunci domnule Administrator poate initiati un public poll pentru a cere parerea membrilor cu privire la data si locatia unei eventuale intalniri? :emo-yessir:

Link to comment
 • Moderator

Nu trebuie sa ne grabim. Astfel de intalniri e bine sa le facem primavara sau toamna, pentru ca pe perioada verii cu siguranta multi sunt plecati in concediu, iar in plus, toamna si primavara preturile sunt mai mici fiind extrasezon, iar efortul financiar pentru un weekend nu va fi asa de mare.

Link to comment

Tocmai de aceea Catalin eu sustin ideea initierii unui public poll. Astfel vom sti cu siguranta parerea majoritatii. Parerea mea. Desigur sunt deschis si alte idei. ;)

Link to comment
 • Moderator

copman, sondajul (poll-ul) despre care vorbesti poate fi initiat de oricare dintre noi, nu cred ca e neaparat nevoie sa-l deschida admin-ul. Nu?

Link to comment
 • 3 years later...
 • Moderator

Ba da, de ce nu. Din 2011 au existat întâlniri ale forumistilor în fiecare an, ba parcă să zic că într-un an ne-am văzut si de două ori, sper să nu gresesc. Anul trecut a fost una singură, la Brasov unde s-a comasat atât întâlnirea anuală cât si cupa politisti.ro

Link to comment
 • 4 weeks later...
 • 1 year later...
 • Active member

Deci pana la urma organizam o intalnire anul asta ?
Eu as putea in primul weekend din octombrie...7,8,9 pt ca sunt operat la genunchi si atunci voi fi recuperat si voi fi si in CO
Mi-ar placea la Brasov

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.