Jump to content
POLITISTI.ro

calin2012

Recommended Posts

Salutari am si eu o nelamurire ...am permis port arma pt carabina cal (4,2) cu alice obtinut in Spania as dori ca atunci cind revin in Romania sa aduc carabina cu mine ...este posibil ....am incercat sa vin cu ea ,si la punctul de frontiera cind i am explicat d nului vames mia sugerat sa ii las arma acolo si sa o iau la intoarcere(lucru care l am facut de altfel) pt ca e caz penal (NU DETIN PERMIS PORT ARMA ROMANESC) multumesc

• 3 weeks later...

Studiaza legea 295/2004 cu modificarile ulterioare si te lamuresti. Trebuie sa ai Permis de Port Arma din Romania. Mai exista o posibilitate dar e mult mai complicata.

• 4 months later...

Buna ziua, sunt un tanar de 22 de ani am un servici stabil ( afacere de familie ) umblu mult noaptea si stau intr-o zona rau famata in orasul meu , si ca orice cetatean am romaniei am dreptul sa ma apar , am hotarat ca ar trebui sa imi iau un pistol cu bile de cauciuc . dar am o dilema in privinta armei .... dar si in privinta actelor necesare pentru permis,

un certificat medical eliberat de o unitate sanitară specializată cu cel mult 6 luni înaintea depunerii cererii, din care să rezulte că nu suferă de una dintre afecţiunile stabilite de Ministerul Sănătăţii, care fac imposibilă autorizarea pentru a deţine sau, după caz, a purta şi a folosi arme şi muniţii, (CARE ESTE ACEASTA INSTITUTIE? Spitalul municipal? )

Iar ca arma Fort cal. 45 sau altceva?