Jump to content
POLITISTI.ro

Retea de infractori cu legaturi politice

Mirodenia

Recommended Posts

Sper sa nu fie sters acest subiect.

Scriu despre asta doar pentru ca mi-a ajuns cutitul la os.

Am cumparat un apartament intr-un complex nou si m-am trezit cu traficanti de droguri, de persoane, prostituate pe scara.

Acestia sunt unii fosti condamnati dar toti foarte obraznici si agresivi. Au transformat blocul intr-o cloaca si sectia de politie, orice ar face, se fac ca ploua.

Am descoperit si de ce. Toti golanii sunt legati intre ei si in legatura cu persoane politice.

Credeti ca mai exista vreo institutie care ar fi interesata sa faca putina curatenie aici fara sa fie de partea politicii adica a celor care ii sustin?

Ne putem trezi ca ne ducem sa ne salveze de ei si ei ne baga in gura lupului.

Multumesc

• Moderator

Mirodenia, topicul nu o sa fie sters! Nu stiu de ce atata frica, de parca ar fi o "monstruasa coalitie" impotriva ta! Pe de alta parte, din topicurile pe care le-ai deschis, ridici numai probleme in legatura cu blocul in care stai (administrator hot, furt de curent electric, vecini scandalagii etc). Acest forum nu este solutia pentru problemele tale, ci autoritatile de resort! In cel mai fericit caz putem sa-ti dam niste sfaturi, insa nu la noi este "cheia succesului" la problemele tale!

Edited by CITADELA
  • Upvote 3

Cu golanii respectivi rezolvi in foarte putine moduri.

O varianta ar fi sa ai os de Rambo si sa dai de pereti cu cei care te deranjeaza.Ai capata respect si autoprotectie.

Politia nu te poate apara in permaneta de acele otrepe , chiar daca ar vrea. O solutie ar fi garda de corp. :)

Deoarece cu siguranta cele de mai sus nu sunt posibile , mai ramane solutia sa vinzi aparatmentul si sa-ti cumperi in alta parte.

• Upvote 1
  • Downvote 1

stiu pentru ca au fost condamnati.

Multumesc turbo pentru raspunsul amabil.

Nu am primit raspuns la intrebarea mea, nu imi faceam prea mari sperante, dar si tacerea e un raspuns.

• Moderator

De obicei ignorăm reclamangii de profesie ce trăiesc cu mania persecuției.

Învață să te comporți în societate și alături de cei din comunitatea din care faci parte. Ai postat pe aici numai topicuri și posturi în care încerci să ne convingi că toți cei din mediul în care trăiești sunt ori nebuni, ori infractori, iar tu ești singura corectă și sănătoasă de acolo.

Chiar nu te auzi ce spui? Chiar așa, toți din blocul ăla sunt niște infractori, iar tu ai rămas singura persoană onestă și corectă acolo.

Astfel de povești prind bine la otv, nu aici.

• Upvote 1