Skip to content

Microfon de umar pentru statiile motorola mth800

Featured Replies

Buna seara!

Daca poate cineva sa ma ajute cu o problema!

Cunoasteti careva vre-o modalitate de a achizitiona un microfon de umar pentru statiile motorola mth800 deoarece am cautat pe internet si numai firme din Anglia si S.U.A au de vanzare asemenea accesoriu! Si din pacate nu pot face comanda! Daca se poate vre-o modalitate de a o achizitiona din Romania! Mi se pare ca am vazut ceva asemanator la colegii de la Brigada Rutiera!

Va multumesc!

post-6297-0-50301900-1348258440_thumb.jpg

• Moderator

Așa ceva cauți, corect?

motorolamth800tetraairw.jpg

• Moderator

Vezi ca este un magazin de echipamente pentru radioamatori in Bucuresti, langa Gara de Nord, pe strada Paul Ionescu nr. 12

Patron este un italian foarte simpatic, pe jumatate roman, si ii spui ca te-a trimis un radioamator de pe un forum. Ia si statia cu tine!

Firma se cheama LLCOM

Are preturi rezonabile si chiar daca nu are pe stoc, te rezolva cumva.

Cat despre cumparat online, de cate ori sa spun ca pe ebay gasiti de toate... o sa creada lumea ca am actiuni la ei de cate ori i-am invocat!

Edited by CITADELA

• Author

Catalin : Exact nu stiu daca modelul acela (mufa respectiva) ! Ma intereseaza daca si-a mai cumparat cineva asa ceva si daca se merita investitia , si cam la ce pret l-as putea achizitiona !

Citadela: Nu sunt din Bucuresti si de curand nu cred ca o sa pot ajunge! Mersi oricum de informatie !

Edited by croitoru

• Moderator

Citește aici:

Găsești acolo un număr de telefon și sună la importator. Eu am sunat și omul chiar se pricepe. Am făcut comandă și mi-au trimis antena prin curier.

• Moderator

@croitoru: poţi să-i dai un telefon şi măcar îţi dă un sfat. Poate că ţi-l trimite şi prin curier, habar nu am! Sau încearcă varianta oferită de Catalin. Succes şi poate ne spui dacă în final ţi-ai luat microfon (cu siguranţă că mai sunt doritori).

Edited by CITADELA

• Author

rezolvat! Am gasit pe ebay cu 18 lire +taxe de expediere! Mersi de ajutor!

• Moderator

Să ne povestești și nouă după ce vine, cum este, cum funcționează, dacă ești mulțumit, etc