Jump to content
POLITISTI.ro

Caracterizarea ultimului sef/institutie de invatamant

Postare recomandată

Publicat
caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire;

Daca seful nu vrea sa-mi faca o caracterizare, eu fiind student in momentul inscrierii la concursul de admintere pentru Scoala de Politie, este valabila o caracterizare eliberata de catre Universitate?

Multumesc anticipat

• Membru
Publicat

E de-ajuns si cea de la facultate. Se bifeaza pe lista documentelor necesare inscrierii.

• Apreciez 1
Publicat

Daca doresti un model de caracterizare - a la carte, da-mi un semn si te pot ajuta! :clip:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Vrei să i-o vinzi?

Nu.

dennis de ce nu o postezi aici pe forum, este secretă ?! :hmmmt:

O idee buna!

Aici este caracterizarea!

post-2-0-40961500-1348239491_thumb.jpg

Modificat de Catalin
Inserare fotografie în post.
  • Apreciez 2
Publicat

Inca nu am absolvit facultatea, poate fi considerata valida o caracterizare din partea unei institutii de invatamant unde studentul/elevul nu a absolvit? Asta era intrebarea.

Publicat

1 - Daca nu esti absolvent de liceu, nu ai cum sa participi la concursul de admitere din simplul fapt ca nu ai Diploma de Bac'!

2- Daca esti student - DA!

Publicat

Caracterizarea trebuie sa fie personalizata.

E bine ca le dati idei impostorilor, isi completeaza datele personale, obtin o semnatura si au un trecut beton ce ii recomanda pentru cariera de politist.

Mda, nu stiu cine pe cine pacaleste pana la urma...

• Apreciez 1
  • Displace 4
  • Membru
Publicat

Exact, iar politistul de la resurse umane, cand ii citeste caracterizarea, isi zice in mintea lui: "uite, ba, e baiat cuminte; doar scrie aici, ce naiba?!" :doh:

Doamneee, tu in asta crezi CA COnsta verificarea unei persoane daCA COrespunde conditiilor de inscriere la concurs, ii citesti caracterizarea si atat?

Tu de cazier judiciar ai auzit, de evidenta operativa? Sau de verificari facute de "proximist", plus alte si alte metode? Crezi ca i se serveste o hartie sub nas politistului, iar el il crede pe cuvant? ....ca sa nu spun "pune botu'". Oricum, rusine ca le dati idei impostorilor, de parca ei n-ar fi in stare sa conceapa o caracterizare mincinoasa daca ar vrea. Slava Domnului ca exista forumul unde se mai posteaza diferite tipuri de caracterizari si au de unde sa se inspire :doh:

• Apreciez 3
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Ben, reddog nu are de unde sa stie despre evidenta operativa pentru ca lucreaza la penitenciare si nu munca lui nu are nicio legatura cu munca de politie.

• Moderator
Publicat

În plus, le mai trebuie și o ștampilă pe lângă semnătura aia de impostori periculoși cu un grad ridicat de risc pentru bunul mers al societății românești.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Mi-am exprimat si eu o opinie, nu am dat cu paru'.

Nu-mi permit sa vorbesc de munca de politie pentru ca,da, nu o cunosc.

Ceea ce am spus erau doar considerente de ordin general privind acea caracterizare.

Procedura de recrutare o cunosc pentru ca si eu am trecut prin ea la angajarea in MJ.

PS:Politistii poate gasesc un fir in faimoasele evidente operative despre numitul Cioaca. Am vazut ca noul procuror de caz e foarte hotarat sa trimita mizeria asta in spatele gratiilor.Personal ii urez succes.

Modificat de reddog
  • Moderator
Publicat

PS:Politistii poate gasesc un fir in faimoasele evidente operative despre numitul Cioaca.

Aici recunosc, m-am blocat. Fii mai explicit te rog.

Publicat

OTV-ul e vinovat.

Pentru ca s-a blocat danpin? :)

Observ ca am ajuns la cota -29...

I"m a bad boy now...

Sincer nu-mi convine dar nu ma plang, inteleg ca voturile sunt subiective.

• Moderator
Publicat

Pentru ca s-a blocat danpin? :)

Tot n-ai lamurit-o, punand o alta intrebare.

Publicat (modificat)

Cu scuzele de rigoare, prefer sa ma abtin de data asta, pentru ca exista riscul sa mai iau niste minusuri. :)

Multumesc pentru intelegere!

Modificat de reddog
  • Apreciez 1
Publicat

Inca nu am absolvit facultatea, poate fi considerata valida o caracterizare din partea unei institutii de invatamant unde studentul/elevul nu a absolvit? Asta era intrebarea.

Mie mi-a dat de la Universitate, mai aveam un semestru la master, asa cum a spus si Catalin trebuie sa aiba stampila unitatii de invatamant.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.