Jump to content
POLITISTI.ro

Viaţă de poliţist în România


Eduard

Recommended Posts

La un moment dat blaga spune : " ...situatie financiara delicata are toata lumea, nu numai colegii mei politistii . "

Pai domnule blaga priviti aici :

salariu.png

- priviti cu atentie salariul unui politist si dupa aceia spuneti-mi dl blaga daca sunteti coleg cu mine :doh: . Poate ati fost prost informat cu privire la salariu unui politist, ca de stiut sigur nu ati stiut, altfel nu spuneati balivernele acelea.

Cum va puteti tine dl. blaga copilul la studii in strainatate cu salariul sus aratat .

Rusine sa va fie si poate va mai ganditi de 2 ori cand mai scoateti asemenea aberatii pe gura. Auzi coleg cu mine :ner:

Ei, bine dl. blaga cu un asemenea salariu, mie mi se pare o situatie financiara foarte delicata ca politist !!! ( nu ca civil cum sunteti dvs. )

Link to comment
  • Moderator

Pai domnul Bleaga mai zicea ca nu ne-a pus el sa luam credite...pai domnule Bleaga, nu toti am putut sa furam de la stat ca dumneavoastra, nu toti ne permitem sa ne tinem copiii la studii in strainatate, nu toti suntem in PDL, PSD, PC si asa mai departe si surpriza, nu mai avem bani sa sponsorizam ministerul mataluta care inghite sute de milioane de euro dar 'mneata stii unde se duc acele sute de milioane de euro, ca noi nu le-am primit. Ipocritule!

  • Upvote 1
Link to comment

Nu toti suntem actionari la SC SELINA SA din Oradea, d-le. ministru, noi, politistii din nordul tarii stim ce contracte are aceasta sc cu statul si mai stim si cum sunt atribuite la licitatie.

Cel putin din anul 2008 de la inundatile din MM, firma d-voastr[ nu a mai plecat din zona si a primit inclusiv contractele de dezapeziri, desi nu prea a fost zapada. Si asta este doar una din multe alte afaceri pe care le aveti.

Palmasi din politie ( cei care nu pupa in fund pe nimeni si nu iau mita), o duc foarte greu, au credite deoarece din salariu nu ar fi putu cumpara o masina, un apartement, etc., nici dupa ce ar fi iesit la pensie.

Dle ministru o luna de zile mi-as dori sa lucrati la PPC Poienile de Sub Munte cu salariul meu de 1415 lei, sa nu beneficiezi de chirie si de transport.

Atunci nici nu ai mai aparea pe sticla, daramite sa vorbesti aiurea, ca un om de nimic ce sunteti.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.