Jump to content
POLITISTI.ro

intrebare pentru un coleg de la resurse umane


rapandula

Recommended Posts

Ca sa primesti un raspuns documentat, trebuie sa dai mai multe amanunte: este vorba de cursul impus celor angajati din sursa externa, este vorba de un curs de profil necesar postului ocupat, etc., pentru ca in anumite situatii nu mai poti ocupa postul pe care il detii in prezent fara acea specializare si poti fi mutat pe o alta functie, ori pus la dispozitie.

Link to comment

Daca e vorba de cursul pentru avansare de la ag.sef la ag.sef principal, nu poti decat sa-l amani(eu l-am amanat 2 ani), insa daca e vorba de alt tip de curs, probabil ca nu poti refuza, iar consecintele pot fi cele mentionate de Dragos.

Link to comment
  • Member

Teo, de la ag sef adj la ag sef se face curs pentru gradul urmator, gradul de ag sef pr se i-a la termen, parca e onorific...nu sunt sigur cu asta

Link to comment

revin cu explicatii mai clare lucrez in prezent ca ofiter de serviciu la o anume politie municipala de 4 ani pe post, in luna septembrie se organizeaza curs de specializare la Slatina pentru OS aproape 2 saptamani. Problema este ca nu doresc sa mai particip la o asemenea specializare pentru ca mai am 2 ani pana la pensionare si nu cred ca mai este cazul de asa ceva. Intrebarea este ce urmari pot aparea pe line de cadre daca nu particip desi am fost nominalizat dintre colegi prin tragere la sorti (mana proasta la bilete)

Link to comment

dar ptr 2 saptamini iti pui cariera in pericol ptr vreo sanctiune? chiar daca va fi neintemeiata, pina o anulezi in instanta te apuca batrinetile :)

Edited by maxu08
Link to comment

Teo, de la ag sef adj la ag sef se face curs pentru gradul urmator, gradul de ag sef pr se i-a la termen, parca e onorific...nu sunt sigur cu asta

Asa e Eti, deh, batranetea...am amanat cursul asta de grad pana in 2004, cand n-am mai putut si mi-am lasat nevasta in 8 luni, fiindca era ultimul curs de 2 saptamani, cel putin ala de la cadre a folosit vrajeala asta sa ma duc la curs!!!

Rapandula, incearca sa-l amani, nu sa-l refuzi!!! Foloseste un motiv plauzibil si incearca! Iti tin pumnii!!!!

Link to comment

Buna seara!

Care este diferenta dintre incetarea raporturilor de serviciu la cerere (art 69 al 1 lit d din Lg 360/2002 actualizata in 2011) si incetarea acestora prin demisie (art 69 al 1 lit f din Lg 360/2002 actualizata in 2011) ?

Exista avantaje sau dezavantaje in functie de alegerea uneia sau alteia?

Exista posibilitatea de reintoarcere in sistem indiferent de modalitatea aleasa pt incetarea raporturilor de serviciu?

Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.