Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Vand Samsung Galaxy S2 -1200 RON

Deodat, Toate accesoriile cu care a venit, Folie de protectie + Husa Momax

Il am de vre-o 2 saptamani, l-am probat si nu ma prea impresioneaza, de accea il vand, are o mica zgarietura pe rama de la display ( care nu se vede sub husa )

Am cateva aplicatii cumparate pe el gen, BlackList Pro, Camera Pro ..etc...

Sunt din Tg Mures, as prefera sa il dau undeva in zona, dar daca nu, ne auzim la telefon si stabilim modalitatea de livrare.

0741919016 Marius

• Membru
Publicat

Pune fotografii cu el pentru ca am prieteni care ar putea fi interesati.

• Moderator
Publicat

Aplicațiile nu rămân pe contul utilizatorului la Android?

Publicat (modificat)

20120826614.jpg20120826615.jpg20120826610.jpg

20120826611.jpg

Julitura de care ziceam...

20120826613.jpg

Cat despre aplicatii, dau kit-urile de instalare, nu doar aplicatia din cont, se poate pune pe orice telefon....sau, ma rog, cine se descurca cu netu' isi poate face singur aplicatiile :)

Modificat de Ziggye
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Mica zgarietura?Parca ai dat cu el de beton!si numai de 2 saptamani? :hmmmt:

Publicat

De fapt l-am scapat din mana, l-am "prins" cu piciorul inaiainte sa dea de "beton" ... inafara de acea "mica zgarietura" de 1cm e perfect intact. Paradoxal este ca eram cu husa in mana cand l-am scapat :mellow:

In fine, pret 1200 lei diponibil oricand :)

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.