Jump to content
POLITISTI.ro

Incepand de luni 20 septembrie 2010 politistii isi vor limita activitatea


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Liderul sindicatului SNPPC Marian Gruia a declarat azi, ca incepand de luni 20 septembrie 2010, politistii isi vor limita activitatea la 75 la suta, pentru ca sunt platiti doar 75 la suta. Membrii din teritoriu au cerut chiar intreruperea totala a activitatii.

"Din 20 septembrie anumite activitati vor fi reduse. Politistii vor merge in teren, dar vor sta in puncte fixe, nu vor actiona decat la apelurile de urgenta 112. Politia rutiera nu va mai dirija circulatia, nu va mai da amenzi, ci doar avertismente, nu vor mai face audieri in dosarele penale. Protestul nostru este similar cu cel al magistratilor. Avertizam autoritatile sa nu faca presiuni la adresa noastra ca s-ar putea sa se trezeasca cu o revolta fara precedent"

"Din informatiile pe care le detin sindicatele, sefii inspectoratelor judetene au comunicat ierarhic despre starea de tensiune care se acutizeaza in unitati fara a se solidariza cu problemele personalului. In acest context, conducerea superioara a politiei fara sa prezinte public o viziune, o strategie sau un plan de masuri motivat a reactionat transmitand conducerilor profesionale teritoriale atentionari privind interdictia politistilor de a declara sau de a participa la greva"

Liderul sindical a precizat ca politistii nu vor declara greva si nici nu vor participa la aceasta forma de protest, actiunile lor fiind similare cu cele ale magistratilor din septembrie 2009 si politistii va trebui sa fie tratati similar cu magistratii de catre instutiile statului.

Sindicatul a solicitat o intalnire urgenta cu premierul Emil Boc, dar nu au primit inca raspuns.

Link to comment

asta inseaman ca pot merge cu 180 km/h pe DN2 - mai ales ca trebuie sa ajungla Iasi - si o sa iau doar avertisment? :ner: ar merita un asemenea pv ptr colectia mea personala, sa o arat urmasilor urmasilor mei :)

Link to comment
  • Member

azi am pus anunturile cu protestele prin subunitate.....dar mai mult de 4-5 nu vor protesta, ba unii cotizeaza in continuare cu 10 lei pt coli xerox, cafea sef subunitate, ceai secretara si restul de lingai...., sunt singurul care din august nu am mai platit acesti bani, din 50, sunt singurul care nu am dat bani pt "infrumusetarea" WC-urilor din subunitate, cladirea e a unuia care primeste 2000 euro pe luna, chirie ,si de aia sunt oaia neagra din politia bals, adica S.C. 'politia bals' SRL....emo-yessir.gif

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.