Jump to content
POLITISTI.ro

Politia Romana dovedeste ca este un serviciu public in slujba cetateanului


NewsBot

Recommended Posts

Misiune îndeplinită cu succes

Poliţiştii rutieri braşoveni şi prahoveni au însoţit în traficul rutier un autoturism în care se afla o doamnă însărcinată, care a intrat în travaliu.

La data de 3 august a.c., ora 20.30, pe D.N.1, în Buşteni, poliţiştii de la Poliţia Rutieră Prahova au fost sesizaţi de un bărbat, care se deplasa cu un autoturism dinspre Sinaia spre Braşov, cu privire la faptul că soţia însărcinată, aflată cu el în maşină, a intrat în travaliu şi are nevoie de ajutor pentru a ajunge în Braşov, la un spital.

Imediat după sesizare, autoturismul respectiv a fost însoţit de un echipaj de poliţie rutieră de la I.P.J.Prahova şi condus până la intrarea în judeţul Braşov, de unde a fost preluat de un echipaj de la Poliţia Rutieră Braşov.

Poliţiştii braşoveni au însoţit autoturismul până la o unitate spitalicească din municipiul Braşov unde, după aproximativ o oră, doamna a născut o fetiţă de trei kilograme.

Le urăm părinţilor să se bucure de fetiţă, să crească sănătoasă şi frumoasă.

Poliţia Română a dovedit, încă o dată, şi prin această misiune plăcută, că este un serviciu public în slujba cetăţeanului.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Femeia care a născut o fetiță, este jurnalistă la B1TV și se numește Lucia Schweninger. Soțul femeii dorește să invite polițiștii care i-au ajutat la toate evenimentele din viața copilului în semn de recunoștință.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov a anunțat că ”familia se deplasa cu un autoturism de la Sinaia spre Braşov. La Buşteni, întrucât doamna a intrat în travaliu, fiind însărcinată, soţul a anunţat un echipaj de Poliţie, iar colegii de la Prahova au însoţit maşina respectivă până la limita de judeţ. De acolo colegii de la Poliţia Rutieră Braşov au preluat-o şi s-au deplasat în condiţii de siguranţă maximă la spital, unde, din fericire, în mai puţin de o oră s-a născut o fetiţă sănătoasă"

Felicitări colegilor de la Prahova și Brașov !

Link to comment
  • Moderator

Să crească mare și sănătoasă!

Felicitări și colegilor noștri pentru inițiativă și modul în care au înțeles să-și facă treaba!

Link to comment
  • Member

Maxule esti rau! :P

Poate domnisoara cand va creste mare si va auzi intamplarea va dori si ea sa fie in slujba cetateanului!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.