Jump to content
POLITISTI.ro

Contrabandist impuscat mortal de politistii de frontiera


NewsBot

Recommended Posts

Contrabandist împuşcat mortal de poliţiştii de frontieră

Un contrabandist de ţigări a fost împuşcat mortal de poliţiştii de frontieră din Timiş, duminică, la graniţa cu Serbia, după ce a încercat să fugă. Poliţiştii au tras trei focuri de avertisment.

Un contrabandist de ţigări a fost împuşcat mortal de poliţiştii de frontieră din Timiş, la graniţa cu Serbia.

Bărbatul era însoţit de o altă persoană. În momentul în care au fost somaţi să se oprească, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru că bărbatul nu s-a oprit. Poliţiştii au deschis focul la nivelul picioarelor acestuia. La un moment dat, însă, bărbatul s-a aplecat şi atunci a fost împuşcat mortal în spate.

"Este vorba despre o acţiune complexă a Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT. Duminică, în jurul orei 11:00, au fost surprinse în flagrant două persoane care transportau colete de pe teritoriul sârbesc pe teritoriul românesc. Persoanele au fost somate legal de poliţiştii de frontieră prin voce. Una dintre acestea a fost reţinută, însă cea de-a doua persoană a încercat să fugă. Poliţiştii au somat persoana respectivă prin mai multe focuri în plan vertical, dar aceasta nu s-a supus somaţiilor. În consecinţă, poliţiştii au deschis focul la nivelul picioarelor. Bărbatul probabil s-a aplecat şi a fost rănit mortal în spate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, Iasmina Maghiar.

Link to comment

Contrabandist sarb, impuscat mortal in Timis, la granita cu Serbia, de politistii de frontiera

UPDATE: 9 persoane au fost ridicate de politisti in urma perchezitiilor efectuate in Banloc, Deta si Toager. Alte trei persoane sunt cautate de oamenii legii.

________________________________________________

UPDATE: Politistii au facut mai multe descinderi la contramandisti din localitatile Toager si Giera din judetul Timis. Oamenii legii au informatii ca la locuintele acestora se gasesc cantitati insemnate de tigari de contrabanda.

______________________________________________

TIMIS. Un contrabandist sarb de tigari a fost impuscat de politistii de frontiera dupa ce in repetate randuri a fost somat sa nu fuga de oamenii legii si dupa ce acestia au tras un foc de avertisment in aer!

colaj-contrabandist-frontiera-impuscat.jpgBarbatul a fost impuscat pe fasia de la Toager, de la granita cu Serbia. El transporta tigari, impreuna cu un roman. Politistii de frontiera i-au vazut si au incercat sa-i identifice. Contrabandistul sarb a fugit, iar oameni legii au luat-o dupa el. Politistii de frontiera l-au somat sa se opreasca, dar acesta a continuat sa fuga. Dupa ce au tras focuri de avertisment in aer si vazand ca barbatul nu se opreste, politistii au tras si l-au ranit mortal.

Intre orele 11 si 12, astazi (duminica – n.r.) politistii de frontiera au observat doua persoane care transportau colete ce contineau tigari de contrabanda de pe teritoriul Serbiei pe cel al Romaniei. Au fost somate prin voce sa se opreasca, una dintre persoane, un cetatean roman, a fost retinut imediat, cealalta persoana a fugit. Politistii de frontiera au tras mai multe focuri de avertisment in plan vertical, persoana nu s-a supus, in consecinta s-au executat focuri de arma, barbatul probabil s-a aplecat, fiind impuscat mortal in spate”, a declarat Iasmina Maghiar, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera.

Politistii de frontiera urmareau de mai mult timp activitatea de contrabanda de la granita cu Serbia. Acestia au asteptat inca de sambata noapte, avand informatii despre un transport de tigari peste granita, activitatea din zona. Dupa ce i-au prins in flagrant pe cei doi traficanti de tigari, romanul s-a predat si a fost retinut pentru audieri, el venind cu o motoreta la intalnirea cu contrabandistul sarb.

Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro/contrabandist-sarb-impuscat-mortal-in-timis-la-granita-cu-serbia-de-politistii-de-frontiera/05/08/2012

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.