Jump to content
POLITISTI.ro

Infractiune de furt calificat sau abuz de incredere?


cristigrig1986

Recommended Posts

Un tip intra intr-un magazin de haine.dupa ce probeaza mai multe haine si face misto de vanzatoare,fiind baut si cu chef de scandal,Îi cere un tricou care are pretul de 18 lei afisat.vanzatoarea Îi da tricoul respectiv,acesta Îl imbraca si Îi lasa acesteia suma de 8 lei.vanzatoarea ii spune ca tricoul este 18 lei,ori da diferenta de 10 lei sau daca nu da jos tricoul.acesta nu a zis nimic si a iesit din magzin cu tricoul pe el.ce fapta este,infractiunea de furt calificat sau abuz de incredere?

Link to comment

Opinia mea este ca daca datele prezentate sunt corecte, fapta este furt. Conditie obligatorie ca cetateanul turmentat sa fi inteles corect pretul. Intreab-o pe vanzatoare a anuntat politia in acel moment prin 112?

Link to comment

no way, o simpla neintelege privind pretul. nu a avut intentia de insusire fara acordul proprietarului din moment ce a platit pretul. asa cum a inteles el ca a fost precizat de vinzator.

lipseste intentia, nu este infractiune.

Link to comment

vanzatoarea i-a spus ca mai trebuie 10 lei pentru a achita produsul sau trebuie sa dea jos tricoul.acesta insa a plecat din magazin.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.