Jump to content

Colegiul National de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Politie


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Ceremonia de închidere a cursurilor Colegiului Naţional de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliție

Joi, 12 iulie a.c., la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor a avut loc ceremonia de închidere a cursurilor din cadrul programului „Managementul afacerilor interne”, program european de pregătire profesională, desfăşurat în perioada 8 mai-12iulie a.c. de Colegiul Naţional de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Alocuţiunea de închidere a cursurilor a fost susţinută de ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus cu tema “Reforma ministerului Administraţiei şi Internelor”. De asemenea, în cadrul ceremoniei, ministrul delegat pentru Administraţia Publică, Victor Paul Dobre, a prezentat cursanţilor teme de actualitate privind noile abordări în administraţia europeană.

„Aderarea la spaţiul Schengen”, expunerea chestorului şef de poliţie, Marian Tutilescu, şeful Departamentului Schengen din cadrul M.A.I. a oferit celor prezenţi un prilej de familiarizare cu problematica complexă din domeniu.

Colegiul Naţional de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi-a început activitatea în anul 2008, până în prezent având peste 700 de absolvenţi din structurile legislative, Guvern, ministere, Agenţii Naţionale, O.N.G-uri şi societatea civilă.

În perioada următoare, Colegiul Naţional de Afaceri Interne, în calitate de membru partener al Colegiului European de Securitate și Apărare va desfăşura, în perioada 25-29 octombrie a.c., primul curs internaţional de pregătire în domeniul afacerilor interne şi justiţie, curs ce va fi organizat la Bruxelles.

CNAI_bun1.JPG

CNAI_bun.JPG

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.