Jump to content
POLITISTI.ro

Chiptuning masini din dotare

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua ,

In primul rand vreau sa va felicit pentru initiativa .Atata timp cat exista forumuri de toate genurile,nu vad de ce nu ar exista si unul al politistilor,foarte buna idee .

Sunt dealer DimSport Romania , o companie de cu foarte mare experienta in chiptuning de foarte multi ani .

Pe zona Timisoara va pot rezolva cu resoftarea masinilor atat de servici cat si cele personale .

Pretul la chiptuning pentru Dacia Logan este foarte accesibil, 1.5 mil pentru motorizarile pe benzina si 3.5 mil pentru motorizarile diesel,eventual la un numar mare de masini se poate face pret special.

Castigurile la motorizarile pe benzina sunt undeva aproape de 10% din puterea initiala,iar la diesel undeva la 20% .Consumul la cele diesel o sa scada o idee,pentru ca masina va fi condusa mai usor din cauza cuplului mare la turatii mai joase.La benzinare ,consumul nu este foarte mult afectat.

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie,rog un admin sau un moderator sa mute la locul potrivit.

Astept orice fel de intrebari .

Motorizari benzina:

Logan 1.4i 8v 75CP - 150 RON

Logan 1.6i 8v 90CP - 150 RON

Logan 1.6i 16v 105CP - 150 RON

Motorizari diesel:

Logan 1.5 dCi 65CP - 350 RON

Logan 1.5 dCi 70CP - 350 RON

Logan 1.5 dCi 85CP - 350 RON

Dacia Solenza 1.4i 75CP - 150 RON

Dacia SuperNova 1.4i 75CP - 150 RON

Variantele Stage 2 de la diesel costa 120 euro .

dimsport3dscon20nero.th.jpg

Modificat de CristiXP
  • Moderator
Publicat

Cristi, oferta ta e buna pentru masinile personale ale politistilor, pentru cele de serviciu e ceva mai greu. Mi-e greu sa cred ca Seviciile de Logistica ar accepta asa ceva.

Publicat

Probabil ca nu , dar e bine sa se stie ca se poate,si daca chiar exista doritori ii pot ajuta.

Plus ca multi raman pe aceeasi masina de servici o perioada destul de lunga si poate i-ar avantaja o mica investitie.

Oricum oferta este valabila si pentru masinile personale,si nu se rezuma doar la cele autohtone .Doar ca preturile in cazul celorlalte nu sunt la oferta.

Publicat

salut cristi!!! am un seat toledo motor 1.9 tdi, ma poti ajuta si pe mine???sunt din timisoara(de pe langa)???daca da poti posta aici,si eventual lasi un nr de tel,sau las eu si ne auzim,te salut

Publicat (modificat)

salut cristi!!! am un seat toledo motor 1.9 tdi, ma poti ajuta si pe mine???sunt din timisoara(de pe langa)???daca da poti posta aici,si eventual lasi un nr de tel,sau las eu si ne auzim,te salut

salut,

din ce an e masina ?cati cai de fabrica ? http://obdtuning.ro/?s=oferta&id=606

pretul este cu 20-30 euro mai putin decat cel afisat ,pana in vara .

Modificat de CristiXP
Publicat

masina e din 1998 si are 110 cai din fabrica!!!am inteles ca se poate ajunge undeva la 140 de caluti,de la alti utilzatori ai acesteti masini!!! cum te pot contacta?

Publicat

masina e din 1998 si are 110 cai din fabrica!!!am inteles ca se poate ajunge undeva la 140 de caluti,de la alti utilzatori ai acesteti masini!!! cum te pot contacta?

Gaby,nu fa prostia sa iti pui chiptuning sau flashtuning,mai tarziu ai sa regreti pentru cei aprox.30 de cai,iti distrugi turbina si masina nu mai trage!O turbina depaseste 1000E,nu se merita,o zic din proprie experienta!

Publicat

turbina nu va fi cu mult mai solicitata decat de obicei ,pentru ca nu se modifica presiunea la care lucreaza ci doar se optimizeaza hartile de injectie .

turbina o omorati prin menajarea ei exagerata , daca nu se merge turat cu masina se fac depuneri de calamina care cu timpul distrug turbina,blocheaza axul etc,sau prin oprirea motorului imediat dupa ce a fost condus mai agresiv,fara sa apuce temperatura uleiului sa scada,sau accelerarea din treapta 4 la 30 la ora,din turatii mici in loc sa incepi accelerarea din treapta 2 ...

Asa ca in primul rand,trebuie sa invatam sa "menajam" o masina turbo,si ce inseamna menajarea ei , repet mersul subturat e daunator la turbina.

• Administrator
Publicat

Am initiat un topic nou cu titlul unde am mutat posturile ce tratau aceasta problema.

Am rugamintea la dvs. sa continuati discutiile despre acest subiect acolo, intrucat aici nu se mai reflectau in titlul acestui topic.

Multumesc pentru intelegere!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.