Jump to content
POLITISTI.ro

Carti pentru timpul liber. Recomandari. Sugestii.

VladM

Recommended Posts

Asa... pasiunea asta o am de mai mult timp, pentru ca mereu am incercat sa-mi fac pe plac cu alte carti decat cele pe care le aveam de pregatit pentru ore.

Nu sunt sigur ca le poti numi "carti pentru timpul liber" dar ... e destul de intepretabil.

Asa ca... daca ati citit vreodata o carte care v-a ajutat, sau v-a surprins intr-un mod placut...

Eu am ce am cu fantasticul si o sa incep prin a va prezenta un roman care in prezent se afla la doua volume:

Ingerul Noptii - Becca Fitzparick si Crescendo de acelasi autor.

Luna plina si A doua luna plina, de Kelley Armstrong

De asemenea, Cele 50 de vicii ale Domnului Grey de E.L. James o carte superba...

Cam atat momentan. Astept recomandarile voastre de orice gen.

Edited by VladM

Cred ca titlul este "50 nuante de gri" sau in engleza "50 shades of gray", care face aluzie la numele personajului Gray.

Este o carte buna, arata ce se intampla in mintea unei femei cand se implica intr-o relatie.

recomand Nebunul din Brent - de Chiril Tricolici , la inceput este mai greu de inteles pentru ca inceputul este de fapt sfarsitul , dar este foarte captivanta ,deoarece este prezentata viata in detaliu a pilotului care a confirmat lansarea bombei atomice in Hirosima.

Edited by Madalin

Iubire monstruoasa,Stalpi de nisip,Ma numesc Salma..Ma bucur ca ai deschis acest topic pentru ca aveam nevoie de idei.Mai am niste carti interesante dar nu mai stiu exact numele.O sa le pun cand le gasesc.

• Upvote 1

• 3 months later...

recomand Angelica marchiza ingerilor de Anne si Serge Gollon. este cartea mea preferata.. defapt cartile. un ciclu de 14 volume care din pacate nu prea se gasesc nici in anticariate :|

Editura Nemira, Efectul Lucifer. De la experimentul concentraţionar Stanford la Abu Ghraib. Cum ajung oamenii buni să devină făptaşi ai răului? Renumitul expert in psihologie sociala Philip Zimbardo arata cum si de ce suntem cu toti susceptibili de a fi ademeniti spre "taramul intunecat".

• Downvote 1

The last wish, de Andrzej Sapkowski.

Gothic fantasy cu mult umor. Imi place cum personajul principal poate sa vada prin erorile din logica sau superstitiile altor personaje si imi plac replicile lui acide.

Edited by Insanity66

Quo Vadis scris de Henryk Sienkiewicz. Cel care mi-a dat minus a avut tot dreptul s-o faca, nu mi-am dat seama ca Philip Zimbardo nu a primit premiul Nobel ca Sienkiewicz. Lectura usoara.

• 2 months later...

Ai citit "Amalia" de Jose Marmol? daca nu, eu ti-o recomand... e o carte foarte buna, din punctul meu de vedere...

• 11 months later...
  • Member

Toate cartile lui Mario Puzo :D Pacat ca una dintre ele nu e tradusa in lb romana. Mi se pare ca Sicilianul

Edited by Ben