Jump to content
POLITISTI.ro

Este compatibila activitatea de mediator cu cea de politist?


Recommended Posts

Este compatibila activitatea de mediator cu cea de politist?

Sunt cam nelamurit cu aceasta problema. Unii zic ca este compatibila altii ca nu. Daca stiti cum este, va rog sa ma lamuriti si pe mine.

Link to comment
  • Moderator

Statutul polițistului nu îți dă dreptul să prestezi alte activități remunerate cu excepția celor didactice sau de cercetare. Activitatea de mediator nu cred că se încadrează în niciuna dintre cele două categorii, de aceea eu cred că poți avea probleme, întrucât d.p.d.v. legal nu există compabilitate.

Link to comment

RADUSANDU a postat in 10 iun 2010 mai multe art din legi care permit cumulul de activitati pentru functionarii publici. Nu stiu cate sunt valabile sau ce modificari s-au mai facut

Link to comment
  • Moderator

Cei de la CNP susțin că nu ar fi nicio problemă, tocmai pentru că vicepreședintele Afronie de acolo are astfel de preocupări, dar ei sunt acolo sus, unde toată lumea este înfrățită și se găsesc tot felul de manevre. Numai că în cazul nostru, al polițiștilor de rând legea se aplică la sânge. Pe tine te vor cerceta cei de la inspecție internă, dgipi, dga, etc de-ți vor sări fulgii, ba te vor da și exemplu, lăudându-se că au prins un polițist ce are tupeul să nu moară de foame. Pentru cei din conducerea CNP legea nu mai este atât de clară și nici nu se aplică ca în cazul muritorilor de rând.

Cel mai bine ar fi să le ceri un punct de vedere celor de la inspecție internă, de la tine din unitate.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.