Jump to content
POLITISTI.ro

Spor anticoruptie si pentru politisti


Recommended Posts

Stiati, stimati colegi, ca magistratii beneficiaza de un spor de anticoruptie de 50% din salariul de baza? De ce politistii si ma refer in special la cei care, mai ales in conditiile actuale, sunt expusi, judiciar, rural, IF, C.P., rutieristi dar si multe alte structuri, sa nu beneficieze de acelasi tratament?! ca doar cand tu ca politist ii duci dosarul gata facut procurorului si probele pot fi strambate de noi in primul rand si nu de ei nu ce ziceti? Cat sa mai suportam sa fim umiliti si sa pupam cururile la procurori, ar trebui sa lucreze si ei in MAI nu? si cand zic asta pe salarii de MAI...

Link to comment

Ei au DREPTUL, altii nu! Te mai mira ceva? Cati procurori ati vazut sa vina pe la sectile de Politie? Daca cei care ,,nu sunt pericol public,, au contact cu simpli cetateni, sunt liberi, daca ameninta numai pe ,,unii,, justitiari atunci se pot retine. Nu ne mai mira nimic, in tara asta, dar am ajuns sa cred ca asta se vrea... Ce poti cere atunci cand unii pot si altii nu? Doar unii au aceste sporuri pentru ca ceilalti nu conteaza in niciun fel.

Link to comment

Mai nou si cei de la DGA au ramas fara acest spor si tu vrei sa sa-ti dea piticu sporuri in plus, eu as fi multumit sa-mi dea inapoi salariul ce-l aveam.

Link to comment
  • Member

Nu este vorba de spor de anticoruptie la justitie ci de spor de solicitare neuropsihica (50%),iar cei de la DGA si PNA mai primesc si vor primi spor de anticoruptie de 30% atat pe legea unica de salarizare cat si pe viitoarea lege unitara.La MH .toti operativii am cerut spor de anticoruptie la instanta pe temeiul politiei judiciare dar instantele au respins actiunile .Numai actiunile judecatorilor au fost admise pe banda.Asta-i statul de drept(cine-mparte,parte-si face!)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.