Jump to content
POLITISTI.ro

Schimb de judete la repartitie e posibil?

vioreltamas

Recommended Posts

salut baieti sunt tamas cristian de la cluj am o intrebare pentru voi la repartitie daca nai medie mare si nu prea ai sanse la judetul tau , ii posibil sa iti schimbi judetul cu un alt coleg care are media mai mare imediat dupa terminarea repartitiei ?

• Upvote 1
  • Downvote 1

de ce sa nu am aceasta posibilitate eu am auzit ca la campina sa facut asta ? exact la sfarsitul repartitiei au facut 2 schimb de judete el a zis ca amndoi sunt de acord comun sa faca schimb de judete si io inschimbat directorul de pe fisa aia

nu mah dupa sfarsirea repartitilor unu avea media ft mare iar unu mica ala cu medie mare o mers la cluj si celalalt la suceva si so mutat intre ei intelegi daca afli ceva sigur si concret spunemi te rog am nevoie sa stiu

ala care era la suceava o venit la cluj si ala de la cluj o mers la suceava

• Member

Tamas dupa ce esti repartizat intr-un loc este obligatoriu sa stai in acel loc 6 luni de zile adica perioada de tutela!Iar dupa aceea este posibil la schimb cu un alt coleg sa poti sa te muti!

Edited by cipri83
  • Moderator

Și eu știam că nu se poate, dar a trecut multă vreme de atunci. Acum nu mai pot fi sigur că lucrurile stau la fel.

nu mah voi nu intelegeti atunci dupa repartitie ne inschimbam intre noi intelegi pana nu ajungem la ipj ca amn2 suntem de la cluj la skl

dupa terminarea repartitilor

• Downvote 6

daca te referi la o perioada de timp cam de 30 de min, o ora dupa sfarsitul repartitieipe judete de la scoala, ai dreptate din cate am auzit este posibil, nu chiar ca in cazul prezentat de tine dar totusi a fost facut schimb intre doi elevi cu medii mici

Edited by greuceanu

nu ai voie sa schimbi judetul, daca ti ai ales acolo te duci, cunosc si eu fazele de gen eu iti dau tie cateva sute de mii de euro sa mi ocupi loc la bihor, dar degeaba, ramai acolo, ca nu poti sa faci schimbi dupa ce se termina repartitia .

Edited by bulibasha
  • Member

Tamas te rog sa-ti revizuiesti limbajul pentru ca ai ales sa fi politist nu "bagabond",iar prin astfel de apelative (mah) dai impresia de lipsa de respect!Eu nu am auzit de asa ceva in 2007 cand am terminat...si nu cred ca este posibil pt ca odata ce ai fost trecut la un judet nu cred ca poti sa faci tu de capul tau schimb cu alt coleg!Pentru acea repartizare este responsabil directorul scolii si este trimisa apoi la Ipj-uri... asadar ce faci?Te duci la alt IPJ decat unde figurezi ca si repartizat ca asa ai decis tu cu un alt coleg!

Edited by cipri83
  • Upvote 1

probabil cei 2 au avut aceeasi medie si au intrat in sala impreuna.

chiar daca au aceeasi medie se departajeaza dupa notele obtinute la probele examenului final...si nu se poate face niciun schimb ... iar tu vioreltamas daca n-ai invatat du-te la vaslui sau iasi. lasa.l pe director cu combinatiile tale.... :emo-yessir:

Edited by Marinescu
  • Active member

"asadar si in concluzie ce n'est pas possible" Mr. Vio....Asculta-i pe altii care au trecut prin asta.

Daca tot esti cu pilele si cu combinatiile (sper sa nu mi-o iei in nume de rau), astepti si tu 6 luni sa treaca perioada de tutela si mergi acasa dupa....

6 luni, cred ca sunt de suportat in orice conditii, doar esti politist, ce naiba :naughty:

Numa' bine, si tragi tare pentru examene. Doua note de 10 si un 8, sa zicem, te vor ridica mult daca media ta e undeva pe la 8,60...(e doar un exemplu).

• Upvote 1
  • Member

chiar daca au aceeasi medie se departajeaza dupa notele obtinute la probele examenului final...si nu se poate face niciun schimb ... iar tu vioreltamas daca n-ai invatat du-te la vaslui sau iasi. lasa.l pe director cu combinatiile tale.... :emo-yessir:

Să înţeleg că dacă eu am avut media peste 8,50 şi mi-am ales Iaşi, sunt mai prost? :hmmmt:

Eu i-as recomanda lui vioreltamas o alta schimbare.Sa schimbe politia cu comunitarii.Dupa limbaj si gramatica,nu face decat sa strice imaginea Politiei Romane.

de ce sa nu am aceasta posibilitate eu am auzit ca la campina sa facut asta ? exact la sfarsitul repartitiei au facut 2 schimb de judete el a zis ca amndoi sunt de acord comun sa faca schimb de judete si io inschimbat directorul de pe fisa aia

nu mah dupa sfarsirea repartitilor unu avea media ft mare iar unu mica ala cu medie mare o mers la cluj si celalalt la suceva si so mutat intre ei intelegi daca afli ceva sigur si concret spunemi te rog am nevoie sa stiu

ala care era la suceava o venit la cluj si ala de la cluj o mers la suceava

nu mah voi nu intelegeti atunci dupa repartitie ne inschimbam intre noi intelegi pana nu ajungem la ipj ca amn2 suntem de la cluj la skl

dupa terminarea repartitilor

nu mah ma duc la director sa ne inschimbe nu ma duc la ipj

Sigur esti la o scoala de politie???

Edited by arcan
  • Upvote 1

bogdanel stii prea bine unde au fost ultimele locuri la repartitie si unde au intrat majoritatea celor care "au invatat" in scoala...si nu ma refeream la tine

• 2 months later...
  • Member

Spui ca esti din Cluj Tamasule?Ce coincidenta ! :naughty:

Poate imi nimeresti in tutela si iti promit ca am sa te invat bunele maniere daca cei 7 ani de acasa nu-i ai ! :angry:

Edited by cipri83
  • Upvote 1