Jump to content
POLITISTI.ro

Getac V100 convertible notebook - un notebook conceput pt medii de lucru extreme


Catalin

Recommended Posts

 • Moderator

Getac este o companie ce a fost înființată în 1989, specializată în furnizarea de echipamente electronice pentru domeniul apărării, al cărui motto este:

„Ultimele soluţii de calcul pentru profesioniştii exigenţi”.

Ultimul lor produs scos pe piață este un Notebook-ul Getac V100 ce se transformă într-un veritabil tablet PC printr-o simplă rotaţie rapidă a ecranului și a fost conceput special pentru a fi utilizat în medii de lucru extreme, cum sunt condiţiile meteorologice nefavorabile, șocuri etc.

Performanțele sunt asigurate de către un procesor Intel® Core i7 1.2 GHz, cel mai rapid procesor dual-core montat pe notebook-urile de acest gen de pe piaţă, conform celor declarate de producător. De asemenea display-ul său cu tehnologie LED multi-touch beneficiază de sistemul „1200 Nits QuadraClear ™” ce îl face lizibil și în lumina soarelui, fiind cea mai nouă și mai bună tehnologie în acest domeniu.

Carcasa este din aliaj de magneziu în care se găsește un hard-disk rezistent la șocuri, este sigilată şi prevăzută cu capace pentru a preveni deteriorarea sau pătrunderea din exterior a particulelor de praf ori mizerie sau a umidității.

post-2-078542800 1283333369_thumb.jpg post-2-050455900 1283333370_thumb.jpg post-2-067446400 1283333368_thumb.jpg post-2-020505700 1283333371_thumb.jpg post-2-091679500 1283333371_thumb.jpg

În afara dotărilor „convenționale” ce se întâlnesc la majoritatea notebook-urilor (USB 2.0, cititor de carduri SD, Combo USB 2.0, port serial, modem 56K ITU V.92, ieșire pt VGA, rețea, audio, microfon, cameră 2.0MP, WLAN 802.11 a / b / g, modul GPS, Bluetooth, etc), opțional poate fi dotat cu un scaner de amprente și soft-ul aferent. :naughty:

Poate funcționa la o temperatură cuprinsă între -20 °C și +60 °C, iar temperaturile locurilor unde poate fi depozitat pot fi fi cuprinse între -51 °C și +71 °C.

Dimensiunile sale sunt 285 x 222 x 49 mm, iar greutatea este în jurul a 2.3 kg, dar poate crește în funcție și de dotările și opțiunile cu care este echipat.

Tastatura este impermeabilă și poate dispune de iluminare de fundal, astfel încât să poată fi folosită cu ușurință noaptea.

De asemenea există și o listă lungă de opționale și accesorii specifice pentru domeniul căruia îi este destinat, cum sunt:

 • sistem special de fixare într-un vehicul
 • încărcător separat pentru baterie
 • adaptor pentru alimentarea de la autovehicul
 • DVD extern
 • touchscreen stylus sau digitizer stylus
 • office dock sau vehicle light dock

Getac V100.pdf

Link to comment
 • Moderator

Mă gândesc că, cine știe, poate citesc pe-aici și cei de prin minister de pe la serviciile de înzestrare.

Măcar să aibă idee cam ce folosesc polițiștii de prin țările cu apă caldă.

Nu în ultimul rând, e bine ca și noi, cei de jos, să știm ce a mai apărut nou și că există așa ceva, iar când vom fi dotați cu vreun 386, să nu credem că ne-au dat pe mână vreun „avion”. :clip:

Link to comment

la nivelul de infrastructură existent, sunt inutile. ar fi o înzestrare "de nişă", şi ştim prea bine la ce nivel ne aflăm. spun asta în calitate de utilizator de laptop, scanner, imprimantă, toner, hârtie aduse de acasă.

Edited by crysmary
Link to comment
 • Member

Sunt asemanatoare seriei Toughbook de la Panasonic, cu care am avut si ocazia sa "ma joc" chiar la serviciu.

Concluzia personala: performante medii(nici nu trebuie mai mult), greutate mare, costuri 2*enorme.

Oricum sunt mai interesante decat PDA-urile(sau statiile Tetra cu browser)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.