Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Pana nu incerci nu vezi, dar pare destul de interesanta.

Publicat

Hmmm...este interesant.O sa incerc de maine,sa vedem daca functioneaza :hmmmt:

• Moderator
Publicat

In paralel cu renuntatul la fumat ;)

Succes!

• Apreciez 1
Publicat

Adevarul e ca tigarile sunt o adevarata problema la alergarea de rezistenta,dar daca renunti la ele,in maxim o saptamana se vad rezultatele.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Este cineva care alearga sa slabeasca? m-ar interesa un schimb de impresii^^...eu de ex am 1.78 m, iar anul trecut ma "laudam" cu 103 kg...totusi am alergat doar vreo 3 luni si deloc constant, am slabit pana la 94 kg, iar de la sfarsitul lui septembrie am inceput alergarile mai serios; in schimb am continuat sa mananc cu aceeasi intensitate" :)). Cred ca am mai slabit putin de cand alerg iar, dar mi s-a stricat cantarul si nu stiu exact cat.

Publicat

LANCELOT cine iti spune ca numai alergatul te ajuta sa slabesti minte!

Sau ca exista anumite suplimente minune!

Sportul combinat cu dieta.

Renunta la paine, paste fainoase, dulciuri, mancatul dupa 7 seara si vei obtine rezultate vizibile intr-o luna.

Dar trebuie sa pastrezi ritmul, adica sa se transforme intr-un stil de viata!

Restul e vrajeala!

• Apreciez 2
Publicat

Sunt constient de asta Elvis, spre asta tind, dar deocamdata m-am angrenat doar pe plan sportiv, cu dieta e mai greu, pt ca obisnuintele sunt puternice. Totusi, de ex, am renuntat complet la ...lapte:), mie imi placea mult si consumam o sticla de 1 l rapid, cu paine :P; culmea, il consideram si sanatos, pana cand am citit pe net ca nu e chiar asa grozav si in plus laptele de vaca plezneste de proteine. Dulciurile intr-adevar sunt poate cea mai mare problema, de fumat nu fumez, cu alcoolul destul de slab spre deloc, in schimb la dulciuri fac pagube mari.

Postarea mea este, in special, pt. cei care se confrunta cu kilogramele in plus si fac sport ca sa le dea jos, dar si pt cei care alearga din pasiune, pt a ne impartasi ceva ponturi^^.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

In ziua de 24.11.2013, am reusit sa alerg 21 km fara oprire (distanta unui semi-maraton), in 2h si 15 minute, fara sa cad pe jos la sfarsit sau alte alea. Asta in conditiile in care am nici mai mult nici mai putin de 90 kg. Cei care nu credeti ca se poate, ca nu aveti rezistenta, ca sunteti prea grasi etc, iata un exemplu. Se poate!:)

Sper ca in curand, adica in urmatoarele 6 luni, sa reusesc sa alerg distanta unui maraton.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.