Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţia urbană, bătaia de joc a tuturor!?


Sacalul

Recommended Posts

La poliţia urbană de la reşedinţa unui judeţ,ieri a venit o dispoziţie,care de altfel e pusă în practică de o lună, prin care s-a hotărît ca toate patrulele de la ordine publică să facă serviciul de patrulare pe jos,fiind excluse patrulele auto, cu excepţia la una pe schimb care este la 112.Toată această hotărîre s-a luat cu pretextul conducerii că poliţiştii sunt mai eficienţi în patrulă pedestră!?adică în tot restul Europei se incearcă o mecanizare si echipare cît mai bună a poliţiei ptr. eficientizare iar la noi s-a tras concluzia că invers e mai bine........Peste toate astea s-a instituit un sistem de control draconic,cu controale duble pe timp de noapte,atît de la municipiu cît şi de la judeţ şi cu instituirea de puncte de întâlnire..........şi ca un rezultat a "eficientizării" politiei urbane,aproape toţi lucrătorii încearcă să se mute,nu de alta, dar nu peste mult timp va veni iarna şi în acest sistem eficient toţi lucrătorii vor ajunge la .....spital.

Link to comment

Oare ce mai urmeaza???? fuga cu privirea dupa infractori????si patrule pedestre pe autostrada :naughty: la cata minte au............

 • Upvote 3
Link to comment

Patrule pedestre sunt in toate tarile moderne, deci nu trebuie sa ne simtim lezati din punctul acesta de vedere. In schimb sunt multe lucruri care difera fata de cei de afara, de la mod de gindire al sefilor, modul de lucru, salarizare, dotare si nu cred ca esre nevoie sa continui.

Deci nu existenta patrulei pedestre trebuie sa ne supere, ci modul in care se efectueaza ea.

Edited by dorian
 • Upvote 3
 • Downvote 1
Link to comment

in afara esti rasplatit bine pentru munca de politist, nu te mai gandesti ca faci pedestru sau auto.

Link to comment
 • Member

Ar fi culmea sa fie si la rurala asa!Sa trebuiasca sa te deplsezi pedestru dintr-o comuna in alta,ca la bilant sefii sa poata sa se ridice mandrii si sa se laude ca au gestionat bine combustibilul reusind sa faca economie!Niste lingai!

Edited by cipri83
Link to comment
 • Moderator

Da există și patrule pedestre în alte țări, dar acelea sunt în zonele pietonale, piețe, parcuri, locuri de agrement, zone centrale unde există aglomerație și trafic pietonal însemnat, iar zonele de responsabilitate sunt mici. Nu cum le bese mintea deștepților de la noi și trimit polițiștii în patrulare pedestră în cartiere de ciori sau zone rău-famate, zone industriale, etc.

Această măsură este doar un pretext prin care încearcă să acopere faptul că nu au fost în stare să asigure necesarul de carburanți, piese de schimb, etc pentru funcționarea acestei instituții. Asta în timp ce în primării și instituția impostoare se pompează bani la greu.

 • Upvote 3
Link to comment

Intodeauna la noi sefii vor binele subalternilor si fac tot posibilul sa le faca slujba cit mai usoara(cea de pomenire desigur) o data cu noile uniforme care o sa arate c-am asa, pentru patrulele pedestre in zonele rau famate omu023os0.jpg

politisti nu vor mai avea loc in autovehiculele actuale si pana la rezolvarea situatiei, se vor deplasa numai pe jos.

P.S. Cei care au conceput idiotenia cu ,,numai pe jos", sa aiba ei parte de asa ceva pana crapa.

Edited by dcrist
Link to comment

Patrulele pedestre au in responsabilitate cel puţin cate 2 zone de patrulare,acestea având o suprafaţă de patrulare pedestră care poate fi acoperit pe jos ,în întregime,cu toate străduţele si zonele de interes,doar o dată într-un serviciu,înainte acestea fiind acoperite cu patrule auto.......Asta este concepţia sefilor din poliţie care sunt foarte buni la controlat din AUTOTURISM,toţi venind în control cu autoturisme,cu care dau o tură prin oraş şi dacă nu văd vre-un poliţist pedestru fac tot felul de scene cu spumă şi ameninţări! Ce spuneţi,mai merită să rămânem la acest birou????

Link to comment

Sacalule, doar nu crezi ca acei sefi isi vor toci pantofii, doar ca sa-l controleze pe "talpas"...

Link to comment

Cristm, nu ne incurcam in vorbe, dar ne place sa ne comparam cu ce exista afara, insa ne lipsesc multe (incepind de la conceptie) ca sa-i ajugem din urma.

Exact cum am spus modul in care ele se efectueaza lasa de dorit, probabil ca pregatesc din noi vreo generatie de Superman care cu puterea mintii sa opreasca motoarele puternice ale hotilor ori ca le vom induce acestora sa se predea fara a mai face uz de arma sau de forta.

 • Upvote 1
Link to comment

Sunt 100% sigur ca asta e doar un mod de a face "economie".nu are legatura nici cat negrul de sub unghie cu asa zisa eficienta.Spre exemplu eu ca sa ajung in zona de patrulare de cele mai multe ori ma duc cu autostopul(sunt la politie rurala) pentru ca nu este benzina.

 • Upvote 2
Link to comment

dragi colegi si colegute, ma bag si eu in hora si va zic asa ... NU punem NOI melodia, NOI astia (" talpasi ") NOI doar o jucam, asa ca daca vrem sa schimbam ceva trebuie sa avem PUTEREA de a schimba melodia .... la asta ar trebui sa ne gandim mai mult si intreb eu asa ....suntem noi destui incat sa putem face macar o mica schimbare ... mm ? .... suntem noi suficient de uniti acolo unde lucram ... mm ? ... mai ganditiva ... pe curand.

 • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.