Dan Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Precizez că am căutat pe mai multe site-uri de specialitate şi nu am găsit cablul şi telecomanda care mă interesează. Sistemul l-am primit de la un prieten care şi-a luat ceva mai performant şi care din păcate nu mai găseşte una din boxe, cablul şi telecomanda. De menţionat că acest cablu nu l-am găsit nici pe la magazinele de specialitate. Dacă este vreun coleg care acest cablu şi telecomanda sau chiar şi una din boxe aş fi foarte recunoscător, bineînţeles contracost. Aştept şi sfaturi, mulţumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vox Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ai noroc...am avut sistemul asta pe care l-am inlocuit de 2 luni, mai am cei 5 sateliti cu subwoffer la care s-a ars placa... am telecomanda si cablurile ...pm sa vb detalii daca doresti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted May 25, 2012 Author Share Posted May 25, 2012 Azi am primit de la vox 5 sateliţi, telecomanda şi cablul aferent pentru o sumă mai mult decât decentă. Ţin să îi mulţumesc pe această cale încă odată precum şi administratorului pentru că a a avut această idee minunată de a crea acest forum. Topicul se poate închide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts