Jump to content
POLITISTI.ro

Cumpăr cablu şi telecomandă pentru sistem audio Genius 5.1 model 5.000


Dan

Recommended Posts

Precizez că am căutat pe mai multe site-uri de specialitate şi nu am găsit cablul şi telecomanda care mă interesează. Sistemul l-am primit de la un prieten care şi-a luat ceva mai performant şi care din păcate nu mai găseşte una din boxe, cablul şi telecomanda. De menţionat că acest cablu nu l-am găsit nici pe la magazinele de specialitate. Dacă este vreun coleg care acest cablu şi telecomanda sau chiar şi una din boxe aş fi foarte recunoscător, bineînţeles contracost. Aştept şi sfaturi, mulţumesc.

post-335-0-23726500-1337705963_thumb.jpg post-335-0-58452100-1337705950_thumb.jpg

Link to comment

Ai noroc...am avut sistemul asta pe care l-am inlocuit de 2 luni, mai am cei 5 sateliti cu subwoffer la care s-a ars placa... am telecomanda si cablurile ...pm sa vb detalii daca doresti....

Link to comment

Azi am primit de la vox 5 sateliţi, telecomanda şi cablul aferent pentru o sumă mai mult decât decentă. Ţin să îi mulţumesc pe această cale încă odată precum şi administratorului pentru că a a avut această idee minunată de a crea acest forum. Topicul se poate închide.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.