Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La admiterea in cadrul Academiei de Politie.

As avea o nelamurire, in privinta subiectelor la celelalte arme.

Daca la arma jandarmi, de exemplu sau arma penitenciare,sunt alte subiecte fata de arma politie?

Sau este doar un singur subiect (foaie de examnen) unica.

Publicat

Subiecte diferite ai doar la Facultatea de Pompieri (mate-fizica) si Facultatea de Arhivistica (doar istorie parca, nu stiu sigur). Daca doresti mai multe informatii: www.academiadepolitie.ro

• Membru
Publicat

Aici esti pe un forum al politistilor. Nu ne intereseaza alte arme. Daca te intereseaza jandarii, intreaba la ei pe site.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Varianta unu este cea pentru Politie, iar ce-a de-a doua pentru celelalte arme. Avand in vedere numarul scazut de candidati de anul trecut a existat un singur rand de subiecte in 2011.

• Membru
Publicat (modificat)

Dar tot politisti se cred si se prezinta si astia...politisti de la penitenciar!

Toti ar vrea sa fie politisti! :angry:

Modificat de cipri83
Publicat

Probele la arma Penitenciare sunt identice cu cele de la Politie OSP / Frontiera.

Publicat

Stiu ca apartin de justitie, fiindca taicamiu lucreaza la penitenciar, dar e agent. Si ma gandeam ca daca el a dus-o rau macar eu sa o duc ceva mai bine.

La urma urmei toti au stema in frunte.

Publicat

Intrebare: se tine admitere anul acesta? pentru ca am fost aproape saptamanal la ipj sa intreb si mi se da acelasi raspuns "nu stim nimic, academia nu ne-a comunicat nimic, uitati-va pe site si reveniti"

• Moderator
Publicat

În regulamentul forumului scrie destul de clar:

Cel care posteaza trebuie sa creeze topicuri cu titluri cat mai clare si semnificative pentru discutiile din forum, prin care sa ofere informatii despre postare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

Rolul titlului este acela de a identifica usor natura discutiei/problemei dupa citirea acestuia.

Care parte nu ai fost capabil să o pricepi, astfel încât ai ales un astfel de titlu „O nelamurire ” ???

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.