Jump to content
POLITISTI.ro

O nelamurire

emylian

Recommended Posts

La admiterea in cadrul Academiei de Politie.

As avea o nelamurire, in privinta subiectelor la celelalte arme.

Daca la arma jandarmi, de exemplu sau arma penitenciare,sunt alte subiecte fata de arma politie?

Sau este doar un singur subiect (foaie de examnen) unica.

Subiecte diferite ai doar la Facultatea de Pompieri (mate-fizica) si Facultatea de Arhivistica (doar istorie parca, nu stiu sigur). Daca doresti mai multe informatii: www.academiadepolitie.ro

• Moderator

Aici esti pe un forum al politistilor. Nu ne intereseaza alte arme. Daca te intereseaza jandarii, intreaba la ei pe site.

• Upvote 2
  • Downvote 2

Varianta unu este cea pentru Politie, iar ce-a de-a doua pentru celelalte arme. Avand in vedere numarul scazut de candidati de anul trecut a existat un singur rand de subiecte in 2011.

• Member

Dar tot politisti se cred si se prezinta si astia...politisti de la penitenciar!

Toti ar vrea sa fie politisti! :angry:

Edited by cipri83

Stiu ca apartin de justitie, fiindca taicamiu lucreaza la penitenciar, dar e agent. Si ma gandeam ca daca el a dus-o rau macar eu sa o duc ceva mai bine.

La urma urmei toti au stema in frunte.

Intrebare: se tine admitere anul acesta? pentru ca am fost aproape saptamanal la ipj sa intreb si mi se da acelasi raspuns "nu stim nimic, academia nu ne-a comunicat nimic, uitati-va pe site si reveniti"

• Moderator

În regulamentul forumului scrie destul de clar:

Cel care posteaza trebuie sa creeze topicuri cu titluri cat mai clare si semnificative pentru discutiile din forum, prin care sa ofere informatii despre postare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

Rolul titlului este acela de a identifica usor natura discutiei/problemei dupa citirea acestuia.

Care parte nu ai fost capabil să o pricepi, astfel încât ai ales un astfel de titlu „O nelamurire ” ???