emylian Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 La admiterea in cadrul Academiei de Politie. As avea o nelamurire, in privinta subiectelor la celelalte arme. Daca la arma jandarmi, de exemplu sau arma penitenciare,sunt alte subiecte fata de arma politie? Sau este doar un singur subiect (foaie de examnen) unica. Link to comment
tudor93 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Subiecte diferite ai doar la Facultatea de Pompieri (mate-fizica) si Facultatea de Arhivistica (doar istorie parca, nu stiu sigur). Daca doresti mai multe informatii: www.academiadepolitie.ro Link to comment
Moderator Cristi Posted May 14, 2012 Moderator Share Posted May 14, 2012 Aici esti pe un forum al politistilor. Nu ne intereseaza alte arme. Daca te intereseaza jandarii, intreaba la ei pe site. 2 2 Link to comment
Mister17 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Varianta unu este cea pentru Politie, iar ce-a de-a doua pentru celelalte arme. Avand in vedere numarul scazut de candidati de anul trecut a existat un singur rand de subiecte in 2011. Link to comment
emylian Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 Inteleg. Nu tudor93, ma intereseaza penitenciarele. Ei nu's tot "militieni" ? Link to comment
Moderator Marius Posted May 14, 2012 Moderator Share Posted May 14, 2012 Nu, ei apartin de Ministerul Justitiei. Link to comment
Member cipri83 Posted May 14, 2012 Member Share Posted May 14, 2012 (edited) Dar tot politisti se cred si se prezinta si astia...politisti de la penitenciar! Toti ar vrea sa fie politisti! Edited May 14, 2012 by cipri83 Link to comment
tudor93 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Probele la arma Penitenciare sunt identice cu cele de la Politie OSP / Frontiera. Link to comment
emylian Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 Stiu ca apartin de justitie, fiindca taicamiu lucreaza la penitenciar, dar e agent. Si ma gandeam ca daca el a dus-o rau macar eu sa o duc ceva mai bine. La urma urmei toti au stema in frunte. Link to comment
Savesq Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Intrebare: se tine admitere anul acesta? pentru ca am fost aproape saptamanal la ipj sa intreb si mi se da acelasi raspuns "nu stim nimic, academia nu ne-a comunicat nimic, uitati-va pe site si reveniti" Link to comment
emylian Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 Anul asta nici nu ma intereseaza.. Daca se da la anu' asta e problema.. Link to comment
Moderator Catalin Posted May 14, 2012 Moderator Share Posted May 14, 2012 În regulamentul forumului scrie destul de clar: Cel care posteaza trebuie sa creeze topicuri cu titluri cat mai clare si semnificative pentru discutiile din forum, prin care sa ofere informatii despre postare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?") Rolul titlului este acela de a identifica usor natura discutiei/problemei dupa citirea acestuia. Care parte nu ai fost capabil să o pricepi, astfel încât ai ales un astfel de titlu „O nelamurire ” ??? Link to comment
Recommended Posts