Jump to content
POLITISTI.ro

In institutiile de invatamant ale politiei se poate obtine permis de conducere?

Postare recomandată

Publicat

Salutare!Daca nu detin un permis de conducere si devin student al Academiei de Politie,respectiv elev al unei scoli de politie pot obtine permisul in cadrul institutiei respective?

• Moderator
Publicat

Da, se poate. Nu stiu sa-ti spun sigur daca cursurile sunt sau nu contra cost.

• Membru
Publicat

La scoala de Politie din Cluj stiu sigur ca se poate...si din cate stiu nu cred ca este contra cost!

• Moderator
Publicat

Parcă vorbeau câțiva proaspeți colegi, în urmă cu câteva luni pe topicul cu soarta promoției 2011, ceva despre niște eventuale sancțiuni ce se doreau aplica celor ce nu obținuseră permisul de conducere? Nu mai rețin exact discuția, dar important este că există această posibilitate.

Ar fi și păcat, din moment ce în școală înveți legislația mult mai bine decât o poate face un civil, respectiv cu profesor care îți explică, etc, să nu profiți de o asemenea oportunitate, asta în cazul în care nu ai deja permis obținut anterior.

• Membru
Publicat (modificat)

La Scolile de Agenti Cluj respectiv Campina se poate obtine categoria B, nu se plateste nimic face parte din curricula.Desfasurand apoi un modul de conducere auto in conditii speciale.

Da Catalin sunt parca prevazut in ROI ceva sanctiuni pt dezinteres la invatatura cel mai probabil scaderea notei la purtare si consemnari!

Modificat de cs777
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

La Scolile de Agenti Cluj respectiv Campina se poate obtine categoria B, nu se plateste nimic face parte din curricula.Desfasurand apoi un modul de conducere auto in conditii speciale.

Da Catalin sunt parca prevazut in ROI ceva sanctiuni pt dezinteres la invatatura cel mai probabil scaderea notei la purtare si consemnari!

Aprob cele spuse de tine.

Publicat

Cursurile se fac la scoli, dar examenele la proba teoretica si practica se dau in "teritoriu"

Publicat

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

@Dau imi poti explica,te rog,de ce anume nu se mai poate?Poti argumenta?

Publicat (modificat)

La Scoala de la Oradea se fac, gratuit. Se platesc doar acele taxe de examen, sau cum s-or numi. Eu am terminat acum ceva ani, dar mi-au confirmat si din colegii mai noi sunt care au facut scoala de soferi acolo.

Nu e firesc sa se scoata scoala de soferi din scoala de politie, atat timp cat in politie exista si autoturisme. E o necesitate a sistemului sa-si pregateasca cat mai complet oamenii. Tin minte ca mi-a spus instructorul ca mai demult in scoala faceai cursuri inclusiv pentru profesionisti, dar ca s-au scos tocmai pentru ca in Politia de Frontiera nu se mai folosesc camioane, cum se foloseau pe timpul granicerilor.

Modificat de zcatalin
Publicat

Stalin, nu iti pot spune din ce cauza nu mai poti da de permis in cadrul Academiei dar stiu sigur pentru ca am vreo 5 colegi care fac scoala de soferi in afara Academiei. Chiar au facut raport sa le dea voie sa iasa mai devreme pentru a sustine sedinte si li s-a aprobat.

• Membru
Publicat

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

@Dau imi poti explica,te rog,de ce anume nu se mai poate?Poti argumenta?

Nu m-ai intrebat pe mine, dar iti raspund eu: dintr-o PROSTIE. O prostie atat de mare, incat nici clasele de rutiera nu mai fac scoala de soferi, nici A, nici B, nici nimic , cel putin in cazul promotiei mele, cand au iesit politisti de rutiera fara permis de conducere.

Atata inteligenta exista in ministerul asta.

Publicat

La Academie nu se mai face din 2008 sau 2009. Stiu ca in perioada aia eram anul 4, iar un coleg a vrut sa faca scoala atunci, insa a primit raspuns ca nu se mai face. Dar cu un an inainte au fost mai multi care au facut-o.

Publicat

La Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina, se poate obtine permisul de conducere, categoria B, cum de altfel si la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj! Nu se plateste nimic... Scoala ofera aceste servicii!!

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

spre exemplu la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina vei sustine un examen similar cu sala de la permis si daca obtii 22 de puncte vei face scoala gratis in scoala daca nu te descurci

• 10 ani mai târziu...
Publicat

Am o intrebare. Daca vreau sa merg la scoala de politie din Campina, dar nu am carnet de conducere, se mai poate face carnetul in timpul scolii?

• 9 luni mai târziu...
Publicat

Salutare , in institutiile de invatamant ale MAI (Scolile de politie de la Cluj si Câmpina) se mai poate face scoala de conducere auto? Si daca da mai este gratuit?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.