Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare/radiere - caz foarte incalcit

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Daca problema pe care urmeaza sa o ridic s-a dezbatut pe forum, imi cer scuze anticipat (insa nu am gasit nimic).

Am o masina pe care am cumparat-o in septembrie, cu acte, contract - totul in ordine. Neavand timp, nu am inmatriculat masina pe numele meu decat la administratia fiscala. Am platit impozit pentru ea si ulterior am dat o declaratie la notar cum ca o voi dezmembra si am scos-o si de la impozit. Intre timp, tatal meu a dat aceasta masina (impreuna cu talonul si cartea ei) unei alte persoane pe care nu mai reusesc s-o contactez.

Cel de la care am cumparat initial masina m-a dat in judecata pentru ca eu sa inmatriculez/radiez aceasta masina (desi am inteles ca daca nu circul cu ea nu e obligatoriu). Intrebarea catre dumneavoastra este urmatoarea: pot eu sa inmatriculez/radiez masina daca am doar copii ale cartii si talonului? Precizez ca am contractul de vanzare cumparare in original, adeverinta de la primarie a vanzatorului si declaratia mea notariala cum ca nu mai circul cu masina si o voi dezmembra.

Va multumesc anticipat!

• Moderator
Publicat

Ai dat o declarație la notar, în care te-ai angajat că vei dezmembra mașina, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Iar tatăl tău a dat-o altcuiva.

Există un contract de vânzare-cumpărare pentru această ultimă vânzare? Sau nu a fost vândută, ci doar încredințată?

Publicat

Vanduta, dar fara actele intocmite pe loc. E un autoturism vechi, cel care l-a luat avea nevoie de piese pentru ca detine unul identic. Acum persoana respectiva nu mai raspunde la telefon si chiar nu stiu ce trebuie facut in cazul asta.

Multumesc,

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.