Jump to content
POLITISTI.ro

Comisarul Christian Ciocan este cercetat prealabil de I.G.P.R.


Dan

Recommended Posts

Şeful Biroului de presă al I.G.P.R., comisarul Christian Ciocan, este cercetat disciplinar de către ofiţeri din cadrul aceleaşi instituţii , după ce pe site-ul de socializare Facebook au apărut fotografii cu acesta şi personaje ce se presupun a fi din lumea interlopă bucureşteană. Se vorbeşte că acesta nu ar mai avea voie să relaţioneze relaţiile cu presa timp de 6 luni.

Împotriva poliţistului au mai fost luate măsuri similare în anul 2010 când acesta le recomanda cetăţenilor să nu intervină când observă conflicte de stradă. Despre aceste recomandări s-a vorbit în topicul postat de colegul nostru Marius.

La acea dată Christian Ciocan declara " Stati deoparte! Le recomand oamenilor să nu intervină în conflictele din stradă.În primul rând este foarte riscant. Pot oricând să devină ei înşişi victime. Conflictul iniţial poate fi extins dacă este vorba despre o încăierare între bande sau găşti de cartier. Nici nu mai suntem înainte de 1989, când din simţ civic orice cetăţean trebuia să intervină. Astăzi, în 2010, suntem stat european şi este dreptul Poliţiei, dar şi obligaţia acesteia să o facă. Cei care asistă la cazuri de agresiune în stradă trebuie să anunţe de îndată la 112. Există apoi un alt risc, cel al comiterii unei infracţiuni. Cei care intervin pot la rândul lor să devină subiect de cercetare, dacă în cazul intervenţiei lor încalcă legea."

Se pare că nu este prima dată când colegul nostru calcă în străchini. În fotografii Christian Ciocan apare lângă o anume Mihaela, o persoană cunoscută în cluburile de fiţe din Bucureşti, în legătură cu diferiţi dealeri de droguri, dar şi apropiată a clanului Cămătarilor. Contactat de ziarişti poliţistul nu a vrut să comenteze nimic, spunând doar că nu legitimizează în presă un asemenea material.

http://www.youtube.com/watch?v=Ff3xHvJGU24

post-335-0-49176800-1332164602_thumb.jpg post-335-0-07080200-1332164614_thumb.jpg

Link to comment
  • Moderator

Parcă ar fi fotbalist și este suspendat de comisiile lui Mitică de la ligă :ner:

Această „sancțiune” cred că ar trebui să fie înregistrată la osim ca marcă înregistrată.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Dupa cazul colegului Mihai Enescu din Giurgiu, site-ul facebook face o noua victima se pare...

Destul de multi curiosi, ca sa nu zic voyeuristi, se preocupa de paginile politistilor ...

Link to comment

Să nu ne antepronunţăm mai ales că nu cunoaştem detaliile. Totuşi câteva semne de întrebare se pun având în vedere anturajul în care se învârte domnul comisar. Sau poate a găsit o sursă bună de a se "documenta" şi atunci totul devine mai limpede.

Link to comment
  • Member

Mie sincer imi place de Ciocan in ceea ce face el,adica pe plan profesional!Imi place cum le da replici bine gandie fufelor de la televizor de isi musca buzele,insa cred ca isi permite un pic cam mult pentru un politist si aici as dori sa-l remarc si pe purtatorul de cuvant al Ipj Brasov Cms sef Liviu Constantin Naghi care are cercel in urechea stanga.Nu am nimic cu el dar macar in timpul serviciului poate sa-l de-a jos...arata urat!Probabil au pe cineva "sus pus" acesti purtatori ca doar nu se ajunge numai asa acolo.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.