Jump to content
POLITISTI.ro

Suspecti pt furt de bijuterii, depistati de politiati


NewsBot

Recommended Posts

stiri.jpg

O tânără, angajată ca bonă de o familie din Târgu-Jiu, este suspectată că a sustras din casa în care lucra, bijuterii în valoare de 40.000 de lei.

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi direct de către o femeie, despre faptul că tânăra pe care o angajase ca bonă, i-a sustras bijuterii în valoare de 40.000 lei.

În urma cercetărilor, suspecta G.G., de 29 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost depistată de raza localităţii de domiciliu de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, fiind condusă la sediul poliţiei pentru continuarea anchetei.

Pe parcursul administrării probatoriului, poliţiştii au stabilit că în luna august 2011, suspecta a fost angajată ca bonă de către partea vătămată. În perioada octombrie 2011-martie 2012, suspecta a sustras în mod repetat, din bijuteriile părţii vătămate, bijuterii pe care le-a valorificat la diferite case de amanet din municipiul Târgu-Jiu, sumele de bani obţinute folosindu-le în interes personal.

Poliţiştii au emis pe numele suspectei ordonanţă de reţinere, iar la data de 4 martie a.c., fiind prezentată cu propunere de arestare preventivă Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu, instanţa de judecată a dispus faţă de aceasta, măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, stabilirea răspunderii judiciare a suspectei.

I.G.P.R. - CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Link to comment
  • 2 weeks later...

Poliţiştii au identificat principalul suspect al unui furt de bijuterii de aur, comis acum o săptămână şi care a creat un prejudiciu de 110.000 de lei păgubitului.

La data de 18 martie a.c., Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din Sebeş, cu privire la faptul că în perioada de 15.12.2011 – 17.03.2012 din locuinţa sa, au fost sustrase aproximativ 900 de grame de bijuterii din aur.

Poliţiştii din cadrul echipei de cercetare, deplasată la faţa locului, au constatat faptul că din interiorul unui seif aflat în dormitorul locuinţei, care nu prezenta urme de forţare se reclama dispariţia mai multor inele, brăţări, lănţişoare şi pandative din aur de 14 karate, bunuri în valoare de aproximativ 110.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, respectiv K.M.I., din Sebeş, rudă cu păgubitul, iar cercetările au relevat că, acesta a sustras bijuteriile în urmă cu aproximativ o săptămână, folosind cheia seifului despre care avea cunoştinţă, unde este ţinută de proprietar, după care le-a ascuns în locuinţa unei cunoştinţe.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate şi predat păgubitului.

Faţă de K.M.I. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.