Jump to content
POLITISTI.ro

Multumesc baietilor de la SPR Iasi

December

Recommended Posts

Vreau sa multumesc pe aceasta cale unui echipaj de la politia rutiera din Iasi sau Targu Frumos (inca nu sunt sigur). Pe 19 iulie am avut treaba in Iasi. La intoarcerea din Iasi, in dreptul hanului Coroana (cred ca asa-i zice) am facut pana de cauciuc. Afara erau 36 de grade si simteam ca ma topesc. Am demontat roata, am scos rezerva si cand am incercat sa umflu rezerva acesta avea o problema si scapa aer pe la janta. Total inutilizabila. Credeam c-o iau razna. Dupa aproximativ jumatate de ora de stat in caldura, apare un echipaj de politie cu MCV-ul care se indrepta spre Targu Frumos. Oameni de treaba, au oprit langa mine si m-au intrebat ce-am patit. Le-am explicat situatia si atunci politistii respectivi m-au luat pe mine si roata masinii care avea pana si s-au oferit sa ma duca pana la o vulcanizare care se afla la aproximativ 4 kilometri de locul in care facusem eu pana. Mai mult decat atat, oamenii mi-au spus ca se vor intoarce cam in 20 de minute si daca inca voi fi la vulcanizare ma vor duce inapoi la masina. Spre norocul meu, vulcanizatorul mi-a gasit o masina si m-a dus la masina mea.

Cand am plecat m-am uitat dupa echipajul respectiv dar nu i-am vazut. Nici macar nu stiu cum se numesc oamenii aia care m-au ajutat.

A doua zi am trimis un mail Inspectorului Sef de la Iasi si i-am povestit intamplarea si l-am rugat sa-i gaseasca pe cei doi si sa le transmita multumirile mele.

Daca cititi acest mesaj si sunteti colegi cu ei, transmiteti-le va rog ca le sunt recunoscator!

Edited by December