Jump to content

Politist roman impuscat


Cerasela
 Share

Recommended Posts

"Un polițist de origine română al poliţiei statului Washington a fost împuşcat mortal, joi dimineaţă, de un infractor aflat la volanul unui autovehicul, pe care îl oprise pentru un control pe autostradă şi care apoi s-a sinucis, relatează Seattle Times în ediţia electronică. Tony Rădulescu, în vârstă de 44 de ani, s-a născut la Bucureşti şi s-a mutat în Statele Unite când avea 14 ani. El lucra la poliţia statului Washington (State Patrol) de 16 ani şi era detaşat la biroul agenţiei din Bremerton. Rădulescu a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, în vârstă de 28 de ani, şi a transmis prin radio datele maşinii pentru a fi verificate. Rădulescu nu a mai sunat înapoi la secţie, astfel că un adjunct al şerifului din comitatul Kitsap s-a deplasat la locul indicat de pe autostradă şi l-a găsit rănit. Agentul a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma, unde a fost pronunţat decesul său.

Bărbatul suspectat că l-a împuşcat este un infractor care ameninţase că va răni poliţiştii dacă va fi arestat din nou, potrivit Departamentului de Corecţie (DOC) al statului. Blake a stat la închisoare pentru fabricare de metamfetamină, agresiune şi încălcarea unui ordin de restricţie, a precizat un purtător de cuvânt al DOC, Chad Lewis. Infractorul era supravegheat de autorităţi din cauza tendinţelor sale violente şi a nerespectării legislaţiei, inclusiv după eliberarea din închisoare. Joshua Blake s-a împuşcat în timp ce adjuncţi ai şerifului comitatului Kitsap veneau să-l aresteze în legătură cu uciderea lui Tony Rădulescu. Blake a fost spitalizat la Spitalul General din Tacoma, unde a fost pronunţat decesul său joi după-amiază." (Sursa:gandulinfo.ro)

Dumnezeu sa-l ierte!

post-3042-0-40942300-1330065857_thumb.jp

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

.....Macar avem si noi cu ce sa ne mandrim,un roman care a facut cariera in America,acolo unde politia este puternica si unde se bucura de respect.

Condoleante pentru fiul acestuia si pentru intreaga familie!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.