Jump to content
POLITISTI.ro

Politist roman impuscat


Cerasela

Recommended Posts

"Un polițist de origine română al poliţiei statului Washington a fost împuşcat mortal, joi dimineaţă, de un infractor aflat la volanul unui autovehicul, pe care îl oprise pentru un control pe autostradă şi care apoi s-a sinucis, relatează Seattle Times în ediţia electronică. Tony Rădulescu, în vârstă de 44 de ani, s-a născut la Bucureşti şi s-a mutat în Statele Unite când avea 14 ani. El lucra la poliţia statului Washington (State Patrol) de 16 ani şi era detaşat la biroul agenţiei din Bremerton. Rădulescu a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, în vârstă de 28 de ani, şi a transmis prin radio datele maşinii pentru a fi verificate. Rădulescu nu a mai sunat înapoi la secţie, astfel că un adjunct al şerifului din comitatul Kitsap s-a deplasat la locul indicat de pe autostradă şi l-a găsit rănit. Agentul a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma, unde a fost pronunţat decesul său.

Bărbatul suspectat că l-a împuşcat este un infractor care ameninţase că va răni poliţiştii dacă va fi arestat din nou, potrivit Departamentului de Corecţie (DOC) al statului. Blake a stat la închisoare pentru fabricare de metamfetamină, agresiune şi încălcarea unui ordin de restricţie, a precizat un purtător de cuvânt al DOC, Chad Lewis. Infractorul era supravegheat de autorităţi din cauza tendinţelor sale violente şi a nerespectării legislaţiei, inclusiv după eliberarea din închisoare. Joshua Blake s-a împuşcat în timp ce adjuncţi ai şerifului comitatului Kitsap veneau să-l aresteze în legătură cu uciderea lui Tony Rădulescu. Blake a fost spitalizat la Spitalul General din Tacoma, unde a fost pronunţat decesul său joi după-amiază." (Sursa:gandulinfo.ro)

Dumnezeu sa-l ierte!

post-3042-0-40942300-1330065857_thumb.jp

  • Upvote 3
Link to comment

.....Macar avem si noi cu ce sa ne mandrim,un roman care a facut cariera in America,acolo unde politia este puternica si unde se bucura de respect.

Condoleante pentru fiul acestuia si pentru intreaga familie!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.