Jump to content
POLITISTI.ro

Politie la nivel mondial .


Bobby1981

Recommended Posts

Nu stiu daca este exact locul potrivit pentru intrebarea mea , insa alt loc nu am gasit . Vroiam sa va intreb , daca exista o politie la nivel mondial , inafara de Interpol , Europol , ca fiind cea mai puternica in luarea deciziilor asupra aspectelor de securitate mondiala , nu ma refer doar la terorism si razboi , de asemenea si la sanatatea psihica a oamenilor . Bineinteles , in colaborare cu toate institutiile ale fiecarui stat . Va multumesc .

Link to comment
  • Moderator

Există Interpol o organizație internațională de cooperare a forțelor de poliție, care în prezent are aprox 190 de state membre, printre care și România.

Link to comment

Draga Bobby1981, dupa nick-ul tau presupun ca esti nascut in anul de gratie 1981...poate ca ceilalti colegi de pe forum au fost un pic malitiosi...exista o organizatie (chiar mai multe daca stam sa ne gandim..) care decide cam tot ce se-ntampla prin lume..."Grupul Bilderberg", "Iluminati", "Comisia Trilaterala" , "Skull & Bones", mai toate Lojile Masonice, unii mai vorbesc si despre B.I.S.(Bank for International Settlements) ca ar face parte din aceeasi categorie cu celelalte organizatii enumerate mai sus...insa pentru a te convinge cauta pe goagal numele organizatiilor mentionate de mine si poate vei gasi un raspuns....

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.