Skip to content

Politie la nivel mondial .

Featured Replies

Nu stiu daca este exact locul potrivit pentru intrebarea mea , insa alt loc nu am gasit . Vroiam sa va intreb , daca exista o politie la nivel mondial , inafara de Interpol , Europol , ca fiind cea mai puternica in luarea deciziilor asupra aspectelor de securitate mondiala , nu ma refer doar la terorism si razboi , de asemenea si la sanatatea psihica a oamenilor . Bineinteles , in colaborare cu toate institutiile ale fiecarui stat . Va multumesc .

CIA

CIA e SIE de peste ocean :clip: .

• Moderator

Există Interpol o organizație internațională de cooperare a forțelor de poliție, care în prezent are aprox 190 de state membre, printre care și România.

Politia Locala Mogosoaia!? :blink:

Draga Bobby1981, dupa nick-ul tau presupun ca esti nascut in anul de gratie 1981...poate ca ceilalti colegi de pe forum au fost un pic malitiosi...exista o organizatie (chiar mai multe daca stam sa ne gandim..) care decide cam tot ce se-ntampla prin lume..."Grupul Bilderberg", "Iluminati", "Comisia Trilaterala" , "Skull & Bones", mai toate Lojile Masonice, unii mai vorbesc si despre B.I.S.(Bank for International Settlements) ca ar face parte din aceeasi categorie cu celelalte organizatii enumerate mai sus...insa pentru a te convinge cauta pe goagal numele organizatiilor mentionate de mine si poate vei gasi un raspuns....

• Membru

Si un sfat nu te mai uita la filme gen CSI.Sunt prea exagerate.