Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre faptele descrise in decizia CEDO?


maxu08

Recommended Posts

Cunoastem probitatea si echidistanta mediei romanesti, mai ales cind este vorba de politie.De ce trebuie sa fie neaparat adevarat ce scrie in articol? Pentru ca este vorba despre politisti, iar in cazul lor actioneaza intotdeauna prezumtia de vinovatie? Aceasta cutuma se reflecta si in modul cum prezentati cazul in acest topic.Cine il primea in arest batut? Ce medic isi permite sa dea un diagnostic de moarte din cauze naturale ignorind o vatamare atit de grava ca cea mentionata in articol? In calitate de avocat, nu ar fi trebuit anterior acestui post, sa cititi incheierea de sedinta si sa initiati discutii pe marginea acesteia?Lecturati incheierea de sedinta si veti avea o surpriza vizavi de motivarea sentintei. In opinia mea, acest CEDO este precum CCR: oricine poate cistiga atit timp cit pierde Statul Roman.

Edited by jimny
Link to comment

am citi sentinta, este ffff bine argumentata, au expertize medico legale din terte tari si care arata ca expertiza romaneasca este isub orice critica in privinta calitatii sale.

Insa faptele prezentate de catre Curte sunt edificatoare, cel putin in opinia mea. in special rapoartele ofiterilor care se bat cap in cap. Iar ancheta procurorilor este de toata jena, fapt remarcat si de Curte.

http://cmiskp.echr.coe.int/tkp197/view.asp?item=1&portal=hbkm&action=html&highlight=carabulea&sessionid=56849674&skin=hudoc-en

ptr cine are rabdare sa o citeasca, in engleza.

mi-am reciti postul initial si imi cer scuze de la comunitate- a sunat mai nashpa decit am vrut sa exprim asa ca il voi edita ca sa nu jignesc pe nimeni, chiar daca nu asta a fost intentia mea.

nu pot edita asa ca rog Admin sa inlocuiasca cu urmatorul text:

"ce parere aveti despre faptele descrise in decizia CEDO? omul a fost ranit in arest de catre politisti sau nu?"

Edited by maxu08
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.