Jump to content
POLITISTI.ro

Viscolul paralizează România


patriotul

Recommended Posts

Zeci de drumuri inchise de viscol, sute de autoturisme si tiruri blocate in nameti, accidente peste accidente: sudul Romaniei este practic blocat de zapezi - ninge fara incetare de doua zile....

http://www.agenda.ro...i-afectate.html

avem toata tara blocata in conditiile in care statul Roman cheltuie un miliard de euro doar pentru a dezapezii drumurile, statul roman aloca mai multi bani pentru dezapeziri decat pentru Ministerul Administratiei si Internelor, (ba din contra din MAI face disponibilizari) dar pentru drumurile blocate de zapada cine respunde? se cheltuie 1 miliard de euro pentru dezapeziri dar tot pe lucratorii din M.A.I. ii vad dezapezind masinile, nicidecum firmele de culoare portocalie care incaseaza miliardul de euro!

Nu inteleg cum de poate arunca guvernul asta un miliard de euro pe niste basculante de pe vremea lui Ceauseascu care au o lama in fata iar din bena niste baieti arunca cu lopata nisip ( si asta in anul 2012 pentru 1 miliard de euro)

Sunt curios oare cat platesc dezapezirea vecinii nostrii Bulgari ca doar tot aceasi clima o au? noi vom plati in fiecare an cate un miliard de euro pentru dezapezire in loc ca statul roman sa cumpere utilaje de dezapezit, iar dezapezirea sa o faca cei de la CNANDR, fiindca din pacate amenzile le dam celor de la CNANDR, nicidecum firmelor particulare care isi iau banul...

Cand vom avea si noi utilaje ca in clipul de mai jos sigur nu vom mai avea probleme cu zapada

Oare de 1 miliard de euro cate asemenea utilaje putem cumpara?

Link to comment

Si un prostea de la rutiera a intors echipajele de dezapezire ca nu aveau rovinieta platita :))

Fac pariu ca nu e demn decat de topic-ul acela cu politisti de care nu suntem mandrii.

Trist ca astfel de oameni calca in picioare imaginea politiei.

Edited by benkb
  • Downvote 6
Link to comment
  • Moderator

Si un prostea de la rutiera a intors echipajele de dezapezire ca nu aveau rovinieta platita :))

Și mai "prostea" sunt gușterii ce au pus botul la aberațiile primarului, care doar a încercat să facă pe interesantul.

Cu câteva minute în urmă șeful Poliției Române a declarat în conferința de presă de la M.A.I că a verificat și niciun polițist nu a avut astfel de preocupări. Deci domnul primar bate câmpii cu voioșie, iar gușterii creduli ca tine pun botul :naughty:

  • Upvote 2
Link to comment

benkb si sa stii ca politia nu mai verifica rovinietele de cand exista sistemul performant de camere al CNANDR, Si chiar daca nu aveau ROVINIETA politia nu are dreptul sa le intoarca din drum, nu este o contraventie care ca masura complementara, sa ceara imobilizarea vehiculului. ( sper sa ne arate primarul amenda data de politie de politie...dar nu o are fiindca sigur bate campii )

P.S. documenteazate inainte de a injura niste oameni care au stat in frig si si-au facut treaba constiincios.... politistii au stat minim 8 ore numai in mijlocul drumului, pe ger si viscol... acei politisti merita respect fiindca se pot numii eroi atata timp cat au supravietuit gerului de afara...! RESPECT POLITISTILOR, ARMATEI SI JANDARMERIEI si rusine celor care au incheiat contracte paguboase statului Roman

Link to comment

Si un prostea de la rutiera a intors echipajele de dezapezire ca nu aveau rovinieta platita :))

Fac pariu ca nu e demn decat de topic-ul acela cu politisti de care nu suntem mandrii.

Trist ca astfel de oameni calca in picioare imaginea politiei.

Tipic românesc pentru unul ca tine benkb. După ce ai visat comunitari care alergau golanii în locul poliţiştilor acum debitezi alte inepţii. Era bine dacă pe acest forum aveau acces numai cei ce aveau 18 ani împliniţi. Nu numai că nu este adevărat, dar este şi tendenţioasă declaraţia lui Oprescu, primarul şef de la Bucureşti, mai ales că nu are nicio dovadă în acest sens. Tu benkb ai scos măcar nasul afară din casă zilele astea ca să ai habar despre ce vb. chirurgul ?

Edited by Dan
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.