Jump to content
POLITISTI.ro

Acuzat de furt la serviciu - o intamplare nefericita

BGeorge

Recommended Posts

• Member

Saptamana asta sunt in practica la Carrefour, iar astazi am fost partas la o intamplare nefericita.

Eu si cu un coleg am avut sarcina de a strange toate cutiile/cartoanele si sa le ducem la containere. Colegul meu a pus un produs(o ciocolata) in carut, iar cand am ajuns la containere a mancat ciocolata si a aruncat ambalajul in container. Eu eram cu inca un carut plin cu cartoane langa el si aruncam cartoanele in container. Toate bune si frumoase pana la a 2-a tura cand suntem opriti de seful securitatii. Ne duce intr-o incapere, este chemat managerul de raion si un paznic. I-am explicat ca eu nu am mancat ciocolata aia de vreo 2..3 ori, dar a zis ca nu-l intereseaza pentru ca sunt complice si ca l-am acoperit. A specificat ca ne-a vazut pe camerele de supravegheat, insa in acea zona nu sunt camere. Seful securitatii ne-a amenintat ca va chema jandarmii, ni se vor intocmi dosare penale si ne vor "incarca" in duba. In acel moment am inceput sa rad. Ne-a facut proces verbal, am semnat impreuna cu colegul meu si apoi amandoi am achitat produsul(valoarea lui era de 2.3 lei).

Am fost dusi la un director, managerul de raion si directorul s-au consultat 3-4 minute, iar apoi directorul ne-a zis ca va uita de tot, nu va spune nimanui, dar noi sa ne avertizam colegii sa nu faca la fel ca noi.

Cred ca e ceva putred aici...prea multa gargara la inceput, iar dupa 10 minute sa fie fapta "uitata".

Daca vroiam sa mananc acea ciocolata o cumparam in pauza sau cand terminam programul.

Vreau sa aud niste pareri de la voi...Unii stiti deja, as vrea sa dau la Academie sau la o Scoala de Politie si nu vreau sa am probleme din cauza acestui fapt. Am fost doar in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. :(

Scuzati-mi eventualele greseli gramaticale.

Toata stima! :emo-yessir:

marea problemă a hiper-magazinelor e reprezentată de pierderile cauzate de mecanismul intern de funcționare, dar ciocolata aia e doar o fumigenă fără efect, nu va avea nicio urmare. dacă ții la background-ul tău, ferește-te de ispite.