Jump to content
POLITISTI.ro

Sportivii Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, premiaţi de ministru

Postare recomandată

Publicat

7.jpg

Sportivii şi tehnicienii Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti care au obţinut anul acesta rezultate deosebite la competiţii naţionale şi internaţionale vor fi premiaţi de ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, în cadrul unei ceremonii care va avea loc, miercuri, 21 decembrie a.c., începând cu ora 9.00, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Detalii: Flux de stiri MAI

Publicat

Eu as intreba daca a invitat vreun coleg sportiv ( a se citi politist in activitate ) care a participat la concursuri pentru Politia Romana !?!

Publicat (modificat)

Desfiintati clubul Dinamo sau cel putin scoateti-l din ,,subordinea" ministerului.

Politia Romana are nevoie de politisti nu de sportivi si antrenori.Cazul Preda este elocvent.

Sa va fie rusine domnule ,,branconier".......

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Nu Igas l-a facut pe Eugen Preda agent, deci in acest caz el nu este implicat deloc. In momentul in care a izbucnit scandalul Preda, Igas era un simplu senator. :lol:

• Moderator
Publicat

Dar în mandatul domniei sale a fost şi va mai fi modificat statutut poliţistului. Iar cu toate că se lăuda peste tot în mass-media că a făcut curăţenie în poliţie şi toţi cei ce nu au legătură cu această profesie au fost disponibilizaţi, realitatea este alta. Domnul Igaş este cel care spunea că bucătarii, lăutarii şi sportivii nu vor mai fi poliţişti, dar acum îi mai şi premiază.

Nu pozează el peste tot în axion-ul poliţiei? Nu este el cel care ne spune şi se laudă că a curăţit poliţia de cei ce sunt poliţişti doar cu numele?

Publicat

Catalin, am si eu o intrebare: a intrat noul statut al politistului in vigoare?

Tot se vorbeste despre el cu "surle si trambite", dar inca nu am auzit nimic concret.

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Statutul poliţistului este în vigoare de multă vreme.

Igaş l-a modificat şi îl va mai modifica după cum doreşte.

Despre una dintre modificările la statutul poliţistului, ce a avut loc chiar anul acesta, poţi citi aici:

Publicat

Mister daca nu intelegi sunt dispus sa-ti desenez.

Pai si daca nu l-a ,,facut" agent ,cu toate ca eu stiam ca l-a facut masa, de ce tine 300 de politisti la Dinamo care nu fac nimic si sunt pe statul de plata al Politiei Romane?

Esti sportiv la Dinamo?

Daca da, eu zic sa-ti cauti vocatia in alta parte.

Publicat

Elvis, ai putea lasa ironiile la o parte. Igas e ministrul de interne la ora actuala, iar eu nu sunt in masura sa iti raspund la acea intrebare chiar daca era una retorica... :rolleyes:

Daca ar fi dupa mine toti sportivii de la Dinamo angajati in Politia Romana ar "zbura" din sistem imediat, iar totul ar incepe cu plecarea marelui chestor Elisabeta Lipa. Ce rezultate a avut doamna Lipa pentru a fi avansata la gradul de chestor? In afara de performantele sale sportive (cateva medalii de aur la olimpiade) eu nu am auzit de altceva.

• Moderator
Publicat

Am văzut la tv cum Lipă a "promis" într-o intervenţie telefonică, că de la anul, se va ocupa personal ca sportivii cu rezultate să fie trecuţi direct în corpul ofiţerilor.

Publicat

Cu o plachetă şi un gel de duş au fost "premiaţi". Ăsta e izvor nesecat de prostie. Chiar dacă nu sunt pentru încadrarea sportivilor în MAI, cred că acest gest nu denotă decât batjocură.

• 11 luni mai târziu...
Publicat

sursa flux de ştiri al MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, îi va premia pe sportivii Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti care au obținut cele mai bune rezultate în activitatea sportivă în anul 2012, în cadrul unei ceremonii care va avea loc luni, 3 decembrie a.c., ora 14.00, la sediul MAI.

* * *

Jurnaliştii acreditaţi pe lângă Ministerul Administraţiei şi Internelor sunt invitaţi să participe la această activitate, care se va desfășura la sediul M.A.I. (Piața Revoluției, nr.1A), începând cu ora 13.30.

P.S. Ăştia tot îi trag cu Dinamo. În loc să premieze nişte poliţişti, care îşi riscă viaţa în stradă, şefii ministerului premiază sportivi care culmea sunt plătiţi exact ca şi cei ce îngheaţă pe stradă. Nişte anomalii comuniste de care se pare că nu reuşim să scăpăm.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Vai de mama noastra! Asta se intampla cand politicienii ajung mistrii de interne!

In curand nu vei mai putea sa dai admitere la o scoala de politie daca nu te recomanda cineva de la clubul Dinamo!

Ce zici Lipa te bagi la ,,recomandari"?

Modificat de Elvis
Publicat

Toata stima si respectul pentru sportivii care au rezultate deosebite, in special in competitiile internationale. Statul trebuie sa le acorde recompense intr-un fel.

Totusi nu vad care este legatura intre sport si MAI. Nu era mai bine sa fie incadrati la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului?

Guristii aia, familia Rednic, mai au legitimatii de politisti? Vad ca presteaza (nu cred ca degeaba) pe la emisiuni TV si reclame. Astea se incadreaza la activitati educative sau culturale?

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.