Jump to content
POLITISTI.ro

Integritatea fizica a politistului


bope

Recommended Posts

Buna seara tuturor, sunt curios de ce practicile politienesti difera atat de mult in Romania fata de alte tari.

De ce politistul roman nu tine la distanta infractorul, de ce nu foloseste pistolul sa imobilizeze pe cel care nu s-a supus cererii politistului. Spre exemplu, un politist opreste un vehicul ( politistul este indreptatit sa o faca in momentul respectiv ) ii cere soferului actele, moment in care cel de la volan incepe sa il injure si coboara amenintator din masina, in momentul acesta de ce politistul nu indreapta pistolul spre el sa il calmeze si eventual sa il aresteze ?

Link to comment
  • Active member

Pentru ca noi nu mergem pe sistemul american, unde-i lege nu-i tocmeala, noi mergem pe cel european, mai umanist, care evident nu ni se potriveste. Nu se mai potriveste nici in tarile vestice, de cand cu libera circulatie.

Link to comment

din acelas motiv pentru care hotii nu trebuie sa fie mai multi de n pe x metri patrati, dar politistii in birouri stau n+14 pe aceias x m2, hotilor trebuie sa le asiguri aer conditionat, dar criminalistilor nu li se asigura macar ventilarea laboratorului foto, hotilor trebuie sa le asiguri n'spe mii de calorii, dar bolnavilor din spitale nici pe jumatate.... etc

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.