Jump to content
POLITISTI.ro

Membru I.P.A.

patrik

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Daca nu lucrez in minister pot sa devin membru I.P.A.? Am inteles ca se poate prin colaborare,asa e?Ce anume trebuie sa fac? Multumesc

Publicat

Stai linistit ca eu cunosc si taximetristi cu IPA,lucratori la magazine comerciale...tu dece n-ai putea sa ai?

Publicat

Am inteles ca ai anumite facilitati,cel putin dincolo ca la noi nu prea.La parcare,etc si eu ma duc saptamanal afara

Publicat

Deci,stii cum se obtine sau nu se poate?Ca ale taximetristilor si celor mentionati mai sus nu stiu cat de legale sunt.Poate insignele sunt cumparate din ceva bazar

Publicat

Persoanele mai sus mentionate aveau doar abtibilde,din punctul meu de vedere nu sunt legale.dar nici nu ma mir daca aveau si legitimatii,la ce tara infometata avem...cu bani faci orice,asta e problema tarii

• 11 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna seara , am o întrebare , nu lucrez in M.A.I dar sunt curios cum poți sa te angajezi la ipa , ce dispune , care sunt cerintele , mulțumesc.

Modificat de Nemes
  • Moderator
Publicat

IPA este o asociatie, la fel ca si un ONG, numai ca este formata din fosti si actuali politisti (sau asimilati, cum sunt jandarmii). Pentru detalii despre angajare trebuie sa discuti direct cu ei!

https://iparomania.ro/

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.