Jump to content
POLITISTI.ro

Beretta 90TWO & COLT 1911


dcrist

Recommended Posts

Cele 2 jucarii ale mele cu care ies in poligon, sunt multumit de ele cel putin Beretta pe care o am din 2007 nu a dat nici un rateu in poligon si are peste 4000 de cartuse trase, Coltul este din august anul asta de la un coleg de al vostru din Cluj, ocazie cu care ii multumesc pentru arma daca intra pe aici, si face ca Beretta sa para o jucarie cind tragi cu ea, fata de Colt :clip:

post-636-0-66246300-1322388675_thumb.jpg

  • Upvote 5
Link to comment

Si mie imi place mai mult Beretta, dar daca ar fi la momentul H, as prefera 45 ACP, are putere mai mare de stopare si cum legiile noastre minunate nu-ti dau voie decit la 12 boabe sa ai la tine, prefer 12 boabe ,,hotarate'' :naughty: + ca 45 ACP nu iese din corp cum ar putea iesi 9x19 FMJ, sa mai cauzeze si alte ,,neplaceri" :clip:

Edited by dcrist
Link to comment

Felicitari pt achizitia Coltului, este o arma extraordinara. Ai cumparat-o de la un DOMN DEOSEBIT, cum altfel ar putea fi un motociclist??????:)

Daca stiam ca-l vinde, aveai concurenta::)), am stiut insa doar momentul in care l-a achizitionat. Sa-l folosesti sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
  • 10 months later...

As fi foarte interesat de achizitia unui 90two nou-nout...

Intrucat am fost extrem de dezamagit de prestatia celor de la Obor (dupa 3 luni de zile de asteptare m-au tot dus cu zaharelul), as dori sa cumpar aceasta arma de la bulgari (preferabil Ruse) sau din Ungaria.

In acest sens as dori sa stiu care ar fi procedura de urmat, actele necesare, durata si costurile estimative pentru a procura arma din locatiile susmentionate.

Mentionez faptul ca posed deja autorizatia de achizitionare perfect valabila pentru inca 3 luni.

Va multumesc anticipat.

Link to comment

Consider Coltul 1911 o arma zvelta din punct de vedere ergonomic, dar are si o estetica deosebita! Imi pare rau ca nu am avut sansa sa trag cu el, l-am tinut doar in mana, dar mi-a placut cum se "aseaza" in mana!

Link to comment

Patrol, da-mi un pm cu un nr de tel. si te trimit in Bucuresti la un magazin unde este posibil sa-l mai gasesti. Pt. teolucian63 daca vrei neaparat sa tragi cu el se poate rezolva.

Edited by dcrist
  • Upvote 1
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Member

Am gasit un videoclip pe youtube despre curatarea unui Colt 1911 (Colt Series '80 Model 1991)

Poate va este de folos, daca nu acum...pe viitor. :)

Edited by BGeorge
Link to comment

Am gasit un videoclip pe youtube despre curatarea unui Colt 1911 (Colt Series '80 Model 1991)

Poate va este de folos, daca nu acum...pe viitor. :)

wow..Beretta se curata mult mai usor,si depinde cu ce pentru ca sunt 3 kituri diferite de curatare.

A.Cel mai usor si mai practic "Board snake","e ca o franghie",nu stiu cum sa explic(recomandat pentru poligon),pretul este ok.

B.Otis Kit-(e un chit mai mic),in jur de 50$ costa,care il prefer decat varianta C.

C.si cel popular si clasic Rod Case.

Pentru curatare recomad si Happe's 9!!

Edited by Laura6
Link to comment

Un spray pentru curatare, o perie pentru teava, o carpa si cateva bucati de prosoape de hartie sunt suficiente (cel putin pentru mine, sa tin armele ,,clean") in armata si pe urma pe la ,,uzina" unde lucram, se folosea si ulei ars de masina pentru curatarea ,,sculelor", mai recent au adus si solutii mai ,,avansate" precum spray dedicat pentru curatarea ,,sculelor"

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.