Jump to content
POLITISTI.ro

Transport de tigari de contrabanda depistat de politisti


NewsBot

Recommended Posts

Transport de tigari de contrabanda cu „Antemergator”, depistat de politisti

În urma cooperării poliţiştilor de investigare a fraudelor din judeţele Buzău şi Suceava au fost depistate şi confiscate aproximativ 340.000 de ţigarete de contrabandă şi au fost reţinuţi patru suspecţi.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

Liber colegu? ..... Liber colegu pana la ..... unde ai un mcv dupa care mai ai un echipaj la linia continua la .......

Cam asta e cu antemergatoru sau cu colegii de trafic care au CB. Asa se faciliteaza contrabanda.

  • Upvote 1
Link to comment

Modalitati exista...numai ca vb lui Elvis, donii de la minister habar nu au ce se intampla in strada si cam cum functioneaza transporturile astea si cum se descurca contrabandistii lasand la liber acesta facilitate de comnicare.

Link to comment
  • Moderator

Acum eu nu sunt anti statii CB, detin si eu statie, si la fel de bine puteau folosi telefonul mobil pentru a tine legatura antemergatorii cu carausii.

  • Upvote 1
Link to comment

:ner: :emo-yessir: fac bube la gura daca nu zic :ner:

statiile cb personale folosite in timpul serviciului sunt pe comodat? sunt verificate AI? de catre maestrii dgipi ? sunt omologate, ca in dotare nu am auzit sa se fi dat :ph34r:

si la fel de bine puteau folosi telefonul mobil pentru a tine legatura antemergatorii cu carausii.

da, dar ala poate fi interceptat si minutele costa .... initial am gindit-o in spirit de gluma, insa dupa citeva momente mi-am dat seama ca in nemernicia mea am putut sa nimeresc din gresala EXACT motivul folosirii satiilor cb. cred ca murphy (cel cu "legile") ar trebui sa vina la noi in tara pentru documentare.

  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

@Catalin

Conteaza mult cand sefii provin din operativ, stiu si meserie si problemele celor de la talpa. Conteaza enorm ca lucratorii de linie sa tina legatura cu omologii din judetele invecinate si sa creeze niste legaturi personale (de amicitie) care sunt mai puternice decat cele de colegialitate uneori.

@serhente

Nu lucrez la rutiera si nu pun statia personala pe masina de serviciu.

Link to comment
  • 1 year later...

Transport de ţigarete de contrabandă, depistat de poliţişti

 

Poliţiştii botoşăneni au identificat în trafic un autoturism în care erau transportate 50.000 de ţigarete de contrabandă de provenienţă Republica Moldova. Conducătorul auto este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi sfidarea organelor judiciare.

La data de 10 octombrie a.c, în jurul orei 17.45, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani şi ai Poliţiei Municipiului Dorohoi au identificat în trafic, la intrarea în municipiul Dorohoi, un autoturism despre care existau suspiciuni că ar fi transportat ţigarete de contrabandă.

Poliţiştii au încercat să oprească autoturismul, dar conducătorul auto a ignorat semnalele poliţiştilor, determinându-i pe aceştia să instituie un blocaj în trafic pentru oprirea autovehiculului. După blocarea acestuia, conducătorul auto le-a adresat poliţiştilor cuvinte insultătoare şi ameninţări fizice.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost identificate în habitaclu 50.000 de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova, pentru care nu existau documente de provenienţă şi despre care existau suspiciuni că proveneau din contrabandă.

Atât autoturismul folosit de suspect, cât şi întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de aproximativ 25.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi sfidarea organelor judiciare, fiind dispusă măsura reţinerii suspectului, pentru 24 ore, în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.