Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Curat, liniștit și un preț acceptabil.

Mă poate ajuta cineva cu o recomandare, părere sau idee referitoare la o astfel de locație în București, pentru o noapte?

p.s.Deși am căutat pe forum un astfel de subiect eu, cel puțin, nu am găsit, așa că am decis să deschid unul și sper să fie de folos tuturor celor care sunt interesați de astfel de informații în București sau în țară.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Stiu ca exista un hotel MAI in Bucuresti si cred ca preturile trebuie sa fie mai accesibile acolo.

Poate ne ajuta cu informatii mai detaliate vreun coleg din Capitala.

• Apreciez 3
Publicat

hotelul MAI este situat pe strada Paul Greceanu ,o straduta paralela cu Bld, Stefan Cel Mare ,in dreptul Stadionului Dinamo

iti dau si un nr. de telefon:0212 103885.Sper sa-ti foloseasca .

• Apreciez 4
  • Membru activ
Publicat

Chiar asa ... un proaspat absolvent ce tocmai a primit repartie in Bucuresti, aceasta nefiind localitatea de domiciliu, oare poate incheia un contract de inchiriere pt o camera la hotelul MAI, in baza acelei sume pt chirie primite de la minister?

Ma gandesc daca ar fi posibil un astfel de artificiu, cel putin pt o perioada.

• Moderator
Publicat

Hotelul MAI din Str Paul Greceanu este un fel de <camin de garnizoana cu pretentii>... mult supradimensionate pentru cele "doua panselute" cat ar trebui sa primeasca :ner:

• Membru
Publicat (modificat)

In Cluj-Napoca hotelul MAI se afla la complexul Colina de pe str Bucium FN. In acest complex se gaseste un restaurant si o sala de sedinte.

Hotelul se afla deasupra Sectiei IV Politie Manastur.

Tel 0264.425770 (preturile sunt o.k.)

Modificat de cipri83
  • Apreciez 4
  • 6 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

IMi puteti spune numele hotelului MAI din Bucuresti si pretul de cazare pentru o noapte pentru politisti?

Modificat de bernyburburu
  • Apreciez 1
Publicat

ma intereseaza cat costa cazarea per noapte la hotelul din bucuresti? pt. personal MAI? mai sus nu este pretul.

• Moderator
Publicat

Încearcă cu un telefon și întreabă direct acolo. Sunt șanse mai mari să obții un preț de actualitate.

• Moderator
Publicat

Daca vrea cineva sa petreaca cateva zile intr-o pensiune similara cu cele din Franta sau Elvetia, chiar in centrul Bucurestiului, la preturi acceptabile (nu dati cu pietre, ca nu am zis ca este ieftin ca braga!) intrati pe siteul Pesiunii FLOWER´S.

In afara de faptul ca serviciile sunt la standarde occidentale, locatia este " cops friendlly" (adica, pt cei mai putin familiarizati cu engleza, inseama ca "politistii sunt bineveniti")

• 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Idei/oferte cazare pentru zilele de sambata si duminica, weekendul 18-19 august la Navodari ori in proximitate?? :beer:

Publicat

@Danny: sincer ti-as recomanda Corabia Piratilor sau cele doua campinguri de vis a vis ( unul dintre ele e Marina Surf,, super ok)...

• 3 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Chiar asa ... un proaspat absolvent ce tocmai a primit repartie in Bucuresti, aceasta nefiind localitatea de domiciliu, oare poate incheia un contract de inchiriere pt o camera la hotelul MAI, in baza acelei sume pt chirie primite de la minister?

Ma gandesc daca ar fi posibil un astfel de artificiu, cel putin pt o perioada.

Referitor la aceasta postare,e posibil acest artificiu?

Modificat de alxander
Publicat (modificat)

Contract de inchiriere cu MAI? Ordonatorul principal de credite iti da bani de chirie si tu cu banii aia inchei un contrat cu MAI? Noaptea mintii...

Urmand logica ta sefii de post care locuiesc in post ori cei care au locuinte de serviciu ar trebui sa primeasca bani de chirie si sa incheiei contracte de inchiriere cu MAI? Si ordonatorii de credite sa le elibereze in fiecare luna o dovada ca au platiti chiria? Chitanta sau factura?

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • 5 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Mai exista caminul/hotelul Colina din Cluj?ma poate ajuta cineva un nr.de contact.multumesc

Modificat de ovibarosanu
Publicat
On 26.04.2016 at 23:14, alxander a scris:

Nu se poate asa ceva.
Totusi, daca vrei sa te cazezi, pentru o perioada de timp mai mare, in unitatea hoteliera a MAI, din municipiul Bucuresti, str. Paul Greceanu (situata langa Sectia 6 de Politie), trimite o solicitare in acest sens prin fax sau email pe adresa Directiei Generale de Logistica din MAI si vei primi un raspuns.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.