Jump to content
POLITISTI.ro

Despre serviciile de interventie ale politiei


stefan73

Recommended Posts

Mascatii” din trupele speciale ale IGPR par sa se trezeasca din amorteala fortata in care fusesera bagati cu japca de sefi in ultimul an. Astfel, la inceputul lunii decembrie, Mos Nicolae nu le va aduce doar o noua denumire, dar si revenirea la asigurarea misiunilor de protectie.Luptatorii de la viitoarele Servicii de Actiuni Speciale – SAS nu vor mai calari gardurile ca sa intre peste interlopi, lasand aceste indeletniciri celor de la brigazile de interventii ale Jandarmeriei. Si „colegilor” de la Politia Locala, care vor continua sa se maimutareasca in fel si chip, punandu-si caschetele peste cagule si legitimandu-se cu buletinul.In schimb, adevaratii „cagulati” vor prelua asigurarea securitatii pentru magistrati si familiile acestora. Schimbarea se datoreaza in primul rand faptului ca, dupa cum sustin sursele noastre, de cateva luni, tot mai multi judecatori si procurori si-au informat superiorii despre incercarile de intimidare tot mai dure pe care le primesc. Iar cum serviciile de informatii au confirmat la randul lor ca amenintarile sunt reale si deja ingrijoratoare, cei vizati au depus imediat cereri privind asigurarea protectiei legale la care au dreptul. Practic, numarul acestor solicitari s-au triplat, ele fiind aprobate in totalitate. Mai mult, in unele cazuri, prioritara este paza copiilor minori ai magistratilor, pe care „mascatii” nu ii vor scapa din ochi nicio secunda. Atata doar ca nu vor mai actiona la vedere, ci isi vor face treaba sub acoperire, incercand sa previna „din umbra” orice fel de atentat la adresa „obiectivelor”. Care, se pare, au deranjat nume grele din lista celor anchetati, pentru ca daca ar fi fost vorba de posibila razbunare a unor infractori oarecare, s-ar fi recurs doar la sprijinul DGIPI. Dar cum „gulerele albe” ale „clientilor” DNA au o cu totul alta forta, infiintarea celebrelor SAS si in Romania a devenit astfel o necesitate.

CE ZICE-TI DE ASTA?

Link to comment
 • Moderator

Pot sa pun pariu ca textul este scris in mizeria aia de asa-zisa publicatie "national" si de catre habarnistul de ziarist care tot scrie de ceva vreme despre aceste sevicii, la indicatiile (pretioase) ale unui/unor jandarm/i frustrat/i si complexat/i ce se viseaza luptator/i in trupe speciale.

Deja devin plictisitori si penibili cu aceste "stiri" din categoria "radio-sant", specifice celor cu capul mic in care mintea sta lejer.

Daca jandarii ar fi in stare sa citeasca si sa inteleaga legislatia ar realiza si ei ca descinderile, perchezitiile sau retinerile de persoane etc, sunt activitati specifice politiei si aflate exclusiv in competentele acestei institutii, iar debitarile lor cu privire la faptul ca le vor face ei impreuna cu comunitarii, nu dovedesc decat ca habar nu au pe ce lume traiesc. De fapt, nici nu putem avea alte asteptari de la acesti "wanna be" (iar aici ma refer atat la jandari cat si comunitari).

 • Upvote 3
Link to comment

infiintarea celebrelor SAS si in Romania a devenit astfel o necesitate.

Intradevar, dobitocul care a scris articolul asta e un mare habarnist. Sa-i spuna cineva si lui ca "celebrele SAS" sunt unitari ale armatei britanice, ce poarta denumirea Special Air Service si nu au nicio legatura cu institutiile de aplicare a legii.

Link to comment
 • Moderator

Ştefan tu eşti ziaristul de la publicaţia aia penibilă?

Şi acum îţi verifici informaţiile de la jandarul ăla penibil ce te alimentează cu tot ce debitează ei prin unitate atunci când îşi caută şi omoară purecii de pe burtă?

Ar fi totuşi un pas înainte, dacă nu ai mai scrie articole la comandă şi ai aflat că deontologia profesională te obligă să nu publici informaţii neverificate şi obţinute doar pe sursa "radioşanţ".

Link to comment
 • Member

informatia are o baza reala. Nu are legatura SAS din Anglia-Special Air Service cu viitoarele echipe SAS din Romania. E doar o coincidenta. Ca o sa ofere protectie magistratilor, la fel poate fi real, dar mai departe e propaganda unuia care in mod evident are legatura cu Jandarmeria.

Edited by bozo
Link to comment

catalin

nu sunt eu ziaristul care a scris asa ceva si nu sunt nici ziarist.

dar prin targ circula informatia asta si m-am gandit ca as putea discuta cu cineva ceea ce se aude.

cred ca o sa se intimple ceva pana la urma.

am luat legatura cu colegii prin tara pina sa apara acest articol si ei deja aveau cunostinta de asa ceva.

oricum eu nu doresc sa se intimple asa ceva pentru ca nu e de bine.

Link to comment

s-a facut lumina.

ziaristu asta tache cica are un var prin jandarmerie si impreuna cu asta incerca sa ne denigreze pe noi cei din SIR.

asa ca totul a fost o bascalie.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Si il lasam sa faca asta in continuare? Cred ca din multitudinea de articole in care preia informatii de la alte publicatii si chiar de aici de pe forum, pe care le modifica apoi cu rea credinta se poate demonstra ceva. Poate trebuie sa ne aparam singuri daca cei care trebuie nu o fac.

 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.