Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere Academia de Politie Cuza

SariNusier

Recommended Posts

Am o mare dilema.Sunt in clasa a XII-a la liceu teoretic in Bucuresti si vreau sa ma inscriu la academia de politie(pentru ofiteri).

Sunt sanatos, in forma si gata sa trec orice proba dar problema mea este ca sunt cam minutios, iar atunci cand am citit regulamentul pentru admitere am observat ca scrie ceva de semne particulare.Am niste alunite pe fata care cred eu ca pot fi considerate semne particulare pentru ca sunt foarte vizibile si usor de recunoscut.Daca ma operez o sa ramana o cicatrice care va trece cam in 2-3 ani,dar totusi mai greu de observat decat alunitele.Credeti ca asta o sa imi reduca din sanse?

O alta problema ar mai fi faptul ca am dubla cetatenie,tata este din Iordania ,dar mama este romanca.Eu m-am nascut am crescut aici cu exceptia clasei I pe care am facut-o in Qatar.

Mai am o alta curiozitate cu ce diploma se iese de la drept si cu ce diploma se iese de la ordine si siguranta publica pentru ca am observat o diferenta intre cele doua si eram curios daca primesti diploma in drept daca urmezi specializarea drept si ce primesti daca urmezi OSP.

Eu incerc sa ma pregatesc cat mai bine pentru admitere dar vreau sa reduc din factorii care nu depind de mine.

Multumesc anticipat.

• Moderator

problema mea este ca sunt cam minutios

Clar, esti bun de criminalist :good:

Nu se ia nimeni de alunitele de pe fata ta si nu face greseala sa umbli sa le scoti. Pentru linistea ta mergi la Policlinica MAI (asa s-o mai fi chemand?) si intreaba un medic dermatolog daca pot fi considerate probleme la vizita medicala.

Succes!

• Upvote 1
  • Member

1. Mai bine niste alunite, decat o cicatrice pe fata.

2. Nu conteaza daca ai dubla cetatenie, atata timp cat una dintre ele este romana.

3. In mare, de la drept "se iese" cu diploma de drept, de la ordine si siguranta publica "se iese" cu diploma de ordine si siguranta publica. ;)

• Upvote 1
  • Moderator

Pe viitor foloseşte funcţia de căutare a forumului.

Sunt o mulţime de topicuri ce tratează acest subiect.

Acest topic se închide, iar discuţia va continua aici:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.