Jump to content
POLITISTI.ro

Transport de marfă, fără documente legale, ridicat în vederea confiscării


NewsBot

Recommended Posts

În urma unei acţiuni desfăşurate într-un complex comercial din municipiul Craiova, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au ridicat în vederea confiscării aproximativ 20 de tone de peşte congelat.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 4 months later...

În urma unui control într-un complex comercial din judeţul Ilfov, poliţiştii de la investigarea fraudelor au depistat un autotren care transporta peste 15.000 de kg. de mandarine, pentru care nu existau documente legale de provenienţă.

Sâmbătă, 17 martie a.c., ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au depistat în parcarea unui complex comerial din localitatea Afumaţi, judeţ Ilfov, un autotren încărcat cu 15.210 de kilograme de mandarine, pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că marfa a fost achiziţionată de o societate comercială, cu sediul în Bucureşti, al cărei administrator este Z.A., de 38 de ani.

Pe numele administratorului societăţii comerciale, poliţiştii au întocmit dosar penal, acesta fiind cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Întreaga marfă a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor şi valorificării ulterioară a acesteia.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.